time of your song.

jag har sökt cirkus 25 sommarjobb. jag säkert inte få ett enda av dem i alla fall. kul, eller inte.
jag är riktigt trött. har knappt sovit alls det här lovet känns det som. varit vaken sen sju imorse, till och med halv. jag ska snart på träningsläger. förra året var jag skadad, men längtade så himla mycket ändå. det här året är jag inte skadad. men jag längtar inte. jag fattar inte vad som är fel. ska i alla fall se till att ha riktigt kul med mina underbara vänner, och hoppas på att få dela rum med tjockisen, gandy och ellen. synd att becca inte är hemma. jag saknar dig, m vill ha sin s.

jag saknar dig redan. jag gillar inte att hålla fast för hårt vid vissa saker. jag blir rädd, just för att jag känner mig så trygg. jag vill inte förlora det, någonsin. ska lägga in time of your song på mobilen. ska lyssna på den, tänka på dig, le, längta lite, och känna någon form av trygghet.

I don't need to glorify,
Ate the apple of the tree and tried to lie,
In the garden ill remember
That's when I started to sing
I said death brings life into uncertain things,
Cut some slack for me
Sun setting autumn breeze
Sound is moving like a chorus
Keep hearing that melody,
Check the radio but theres nothing playing,
Check the radio again but theres nothing playing.

Joel <3

turturduvor i stora stada.

igår åkte jag och joel till stockholm. tågresan dit var allt annat än bekväm, eftersom att sj hade sålt många många fler biljetter än vad det fanns platser. smart där. men väl där var det underbart. shopping, underbar shopping, supergod italiensk mat (jag måste till italien!!) och världens bästa älskling. kunde fan inte bli bättre :)

nu ska jag snart gå ner till resecentrum, för jag har ett tåg mot linköping som väntar på mig. vilken normal människa går upp sju på morgonen för att åka till sjukgymnasten? ingen. men vem sa att jag var normal? jag har inte sovit ut en enda dag på det här lovet, sug! har i och för sig bara haft ett tillfälle, men då vaknar jag självklart vid åtta. gsjgkajgkals.

inte panika, inte panika. det kommer att försvinna, tålamod, ha tålamod min vän.

rebeccak, jag sa ju att jag skulle börja längta tidigt. hoppas du har det bra <3

bye bye.

min vän rebeccak sitter nu i ett flygplan med kursen långt långt långt bort mot thailand. två långa, äckligt långa veckor, utan min underbara elaka klagoande rebeccak. lyckligtvis har jag dock andra vänner. jag har t ex tjockisen och gandy. tur det.

det var typ full storm (t.w's favorit formulering) när jag gick hem från becca. motvind, bitande kyla, och tjock yrande snö mötte mig på finspångsvägen. finspångsvägen som redan är lång kändes längre än någonsin.

övningskörde lite senare. tog steget från parkeringskörning till f-13 området. tog steget från fjuttiga växel 2 till växel 5. tog överraskande steget från f-13 till landsväg. från 30 km/h till 75 km/h. plus att en jävla rondelljävel, den som ligger på vägen mot svärtinge och äggskallebyn. fick lite småpanik. not ready at all, skulle jag vilja säga. f-13 duger gott och väl för mig.

kvällen blev bio med syskon. det var trevligt. såg 10 000 b.c. filmnörd som jag är har jag lite höga krav på film. tyckte att den var ganska b emellanåt. den var en medelmåtta, om inte snäppet under medelmåtta till och med. men annars var den okej. bra story.

ringde älskling pälskling när jag kom hem. han ska ut med kompisar, och jag blir så himla sugen på att följa med. dock är jag inte riktigt 18 än. lisa har erbjudit sig att låna ut sitt pass till mig. det gör det ännu jobbigare. men här sitter jag nu, har inget att göra och lyssnar på partymusik. haha, patetiskt, lyssnar på partymusik och låtsas att jag också är ute och partajar. jaja, min tid kommer den med.

gumman, ge aldrig upp, hur hopplöst det än känns. tänk inte "jag skiter i det här, det kan inte bli värre". gör inte det, för jag gjorde det. och det kan bli värre. det blir värre, och det blir så jävla svårare att ta sig därifrån. slå inte i botten. vi finns här för dig.

nu är jag hungrig. hur är det möjligt?

längtar efter min älskling. jag tror jag är ganska kär. längta, längta, längta.

don't leave me.

får hoppas på att jag kan uppdatera min blogg den här gången, för jag har redan tre misslyckade försök den här veckan. 

jag sitter hemma hos rebecca k. är lite småtrött, småhostig och har ont i halsen. jag som aldrig blir sjuk har lyckats dra på mig någon jävla skit. blir ingeb reby ikväll, får se om halsen tillåter mig att simma med karin istället. det var ingen kul upplevelse att träna igår heller. dålig motivation + halsont = mindre bra kombination. fick min tröst efter träningen i alla fall. jag och becca åt efterlängtad mat och tittade på grey's. sedan var det dags att ta tag i det mindre roliga - beccas litteraturuppdrag. eftersom att skitungen ska till thailand imorrn måste hon lämna in sitt uppdrag idag. hon hade typ inte ens börjat. eftersom jag är som jag fick jag för mig att hjälpa henne, annars skulle hon säkert inte ens lämna in det tänkte jag. vi satte oss där vid typ 10, och framåt 1-tiden var vi äntligen klara. trötta, men nöjda som as.

vi hade tänkt att åtminstone få sova ut till typ någonstans över nio, men icke sa nicke. båda vaknade en dryg timme innan klockan ringde, inte superpigga, men långt ifrån trötta. det blev god frukost och latande istället. jag tittar på när beccak packar och fyller i sin träningsdagbok.

matte 11.00-12.15, basgrupp 14.30-15.00 och svenska b-föreläsning 15.00-16.30. sedan är det äntligen påsklov! så himla skönt. har dessvärre redan fått en massa inplanerat, jag tror jag vet vad jag ska göra varje dag. hm, kul att jag har saker att göra, men jag gillar att inte ha något inplanerat på lov =/

dumma hals. dumma motivation. jag fattar inte ens själv. hur kan suget finnas där, men försvinna så fort jag kommer till en träning? även om vi gör något roligt blir jag liksom bara deppad och längtar därifrån. kärleken finns kvar, men glädjen är borta. har aldrig hänt mig förut, har aldrig haft bristande motivation förut. kanske att det blev för mycket för länge. har tränat relativt hårt, lite för ofta, och under för många månader. det blev nog för mycket, för både kropp och själ. för nu säger min kropp nej till all träning. mitt huvud skriker nej till träning. och jag har bara mig själv att skylla. har nu en veckas uppehåll med fotbollen, sedan är det dags för träningslägret. är nog vad jag behöver. lagom till lägret kommer jag nog vara sugen som ett as, och jag längtar redan faktiskt :)

rebecca k, jag vill inte att du åker ifrån mig!!! :'(

älskling.

jag blir gaaaaaalen.

jag kan inte sluta tänka på dig. jag vill krama om dig nu, hålla dig hårt och aldrig släppa taget.

J <3


sorg.

just nu pågår en begravning. just nu känner många människor en ofattbar sorg för att deras son, bror och vän miste livet i en bilolycka. min joel är bara en bland dem. det finns inte ord för hur jobbigt det är med begravningar, det sista farvälet. man ska hamra in i huvudet att man aldrig mer får se personen, nu är det slut på riktigt.

jag hatar slut. jag kan inte acceptera att saker har sitt slut. framförallt inte att livet har sitt slut.

jag hoppas att jag aldrig någonsin ska behöva uppleva det joel och de andra upplever nu, att jag aldrig ska behöva känna en så ofattbar sorg. just nu känner jag en sån oerhörd empati. jag mår dåligt för alla dem som har drabbats. och tänk att de mår miljarders gånger sämre än vad jag mår över det. tänker på dig nu älskling.

älskling, du är stark och en så jävla fin människa. jag älskar dig och finns här <3


segt.

när man väl har börjat bli seg med att blogga, så känns det bara ännu segare när man ska göra ett försök att faktiskt skriva ett inlägg.

vet inte vad jag ska berätta riktigt. igår var jag och mamma uppe i stockholm för att röntga min höftled, som jag egentligen borde ha gjort för ett par månader sedan. dock var de tvugna att spruta in en jävla massa vätska i leden för att det skulle synas bättre. gott folk, jag lovar er att jag hellre får stenhård massage av peter en heldag istället för att få uppleva den där smärtan igen. jag har ingen aning om vad det var för vätska, men min led, mina muskler, mina nerver och min kropp överhuvudtaget tyckte inte om den. aldrig haft så ont i hela mitt liv. mitt i min chock när de plågsamma minutrarna tog slut så uppfattar jag orden; "vänta här så ska jag bara hämta rullstolen". där ligger jag och vrider mig i kramp, och inser nu att jag har så ont i vänsterbenet att jag inte kan röra det. det roliga var nog mammas reaktion i väntrummet. ett friskt barn går in i ett rum, men kommer tillbaka likblek i en jävla rullstol. aldrig förut har jag behövt åka rullstol. kände mig som en permanent patient, med svårt handikapp. haha.

hm, vad har mer hänt? jo, sama tog körkort igår, stort grattis till henne! efter fotbollen i skolan åkte vi med henne tillbaka till skolan, det kändes lite coolt.

nu börjar vi bli riktigt taggade till lördag! först match mot smedby, och senare lagfest med temat tant och gubbe. vi ser fram emot att gå in för det riktigt hårt och vi ser fan fram emot att få bli riktigt fulla!!! :D

nu ska jag pluggeliplugga!

image121
yummi

oasis-wonderwall, eller kanske...

oasis-roses.

emma: åå, den här låten är fin
(spelar upp oasis-wonderwall)
becca: oh, jag tänker bara på den där kinsesen som förstörde rosen. eller jag mena..
SKRATT


till min systers ära.

till min systers ära:

Hur klantig är du?

1. Har du trillat hemma? [x]
2. Har du trillat bland folk? [x]
3. Har du vält ner varor från någon affär? [x]
4. Har du gått in i en lycktstolpe? [x]
5. Har du snubblat på dina skosnören? [x]
6. Har du slagit ut någon tand? [/]
(bit av tand, inte hela)
7. Har du tappat din mat? [x]
8. Har du sprungit in i genomskinligt glas? [ ]
9. Har du trillat med cykel? [x]
10. Har du trillat med moped? [ ]
11. Har du trillat med någon annans moped? [ ]
12. Har du tagit två olika skor på dej? [ ]
13. Har du halkat på is? [x]
14. Har du sprungit/åkt in i ett staket? [x]
15. Har du trillat med kläderna ner i vattnet? [ ]
16. Har du någonsin svimmat när du trillat? [ ]
17. Har du råkat hälla ut läsk på bordet? [x]
18. Har du gått in i en dörr? [x]
19. Har du trillat så någon annan trillat? [x]
20. Har du trillat i en trappa? [x]
(fråga becca hur ofta det händer)
21. Har du tappat din mat på någon annan? [x]
22. Har du råkat sätta på dej två olika par sockar? [x]
23. Har de sprutat läsk ur din mun för du har skrattat så mycket? [x]
24. Har du tagit fel på vad det är för dag? [x]
25. Har du gjort så maten blivit förstörd? [x]
26. Har du förstört något som inte är ditt? [x]
27. Har du tappat något i skolan så de gick sönder? [x]
28. Har du gått in i fel klassrum? [x]
29. Har du trillat av en stol? [x]
30. Har du gjort bort dig inför människor många gånger? [x]

Antal: 23 ½

Har du mindre än 10 är du inte klantig.
Har du mellan 10-20 så händer det ibland att du är klantig.
Har du mellan 20-25 är du ofta klantig.
Har du mellan 26-30 = Sök hjälp.

tror min syster har rätt, jag är nog väldigt klantig. skitsamma, jag tycker sånt är lite kul ;)

jag känner verkligen att jag faktiskt kommer att klara det. det gör att det känns lättare. nu jävlar! :)

you gotta fight.

trött. till och med inpå djupet.

kom igen nu, du kan klara det här. kämpa och slit, så kommer belöningen tillslut. det är ju så jag alltid har lyckats förut. jag orkar, jag måste bara vilja.

grattis.

grattis lillebror på 15-årsdagen, grattis anna till körkort.

känner egentligen för att skriva av mig riktigt djupt och ordentligt. men känns som att man inte ska göra sådant när det är någon annans speciella dag.

återigen, grattis!



      

livet är bra ibland.

dagen började med fotboll. temat var fint och dribbling, vilket vi fick köra tillsammans med killarna (kan knappt minnas senast vi gjorde något killar och tjejer åtskilda). höjer veeerkligen självförtroendet (noooot). det gick ganska väntat piss. men jag har nått framgång, för efter träningen kunde jag rycka på axlarna åt den. går ju inte att göra något åt nu. historyyyy... duktiga jag som lever i nuet. försöker i alla fall.

engelskakommunikation 15.45-16.40 brukar inte vara någon höjdare. idag har vi skrattat så att vi har fått kramp i magen. jag blev dumförklarad när jag inte visste att Irland var en ö (jag trodde det var en halvö), vilket alla hade så roligt åt. riktigt roligt blev det när patte säger "men vafan kanerva, du är ju från finland, du borde ju veta det". haha, smartägg. sedan var det dags för lyrik och poesi. ännu roligare. vad rimmar på stockholm? jo, flockstorm. there once was a guy from köping, and he liked to play with his.. thing (det var faktiskt vår lärare mia som sa, annars hade det inte varit roligt). there once was a girl from china, her name was fugly tina. haha, ibland är klassen bra.

anna, karin, becca, ellen.. ni är så jävla bäst!!! ni förgyller min vardag. don't ever leave me <3

jag älskarälskarälskarälskarälskar dig joel. du är finast.
 
lyssnar på kent nu, borde plugga. ska iväg på träning snart, wiee. ibland är livet ändå bra :)

image118

jag ser inte bakåt, jag ser framåt.

ge mig måndag. ofta jag längtar till måndag (nae). måndag = fotbollx2. jag vill spela fotboll. jag vill träna hårdare, bli bättre. inte så jäkla långt kvar till serien. har en massa att jobba med kände jag idag. man hinner tappa en hel del när man inte spelat mer än två matcher på ett och ett halvt år. ge mig fotbollsträningar, ingen hjärndöd-springa-ihjäl-sig-tung-fysträning. såna har vi haft massor nu. nu behöver jag, och alla andra, bollträning.

jag vill spela, spela, spela. jag vill bli bättre, jag vill bli bra igen. jag viiiiill.

även om vi förlorade idag, fast det var riktigt kallt, och fast jag inte var bra, så var det faktiskt roligt att få spela match igen. hur skulle jag inte kunna uppskatta det, när det var så länge sen?

fan vad jag älskar fotboll. därför måste jag jobba hårdare nu för att komma ifatt.

image117

vad jag saknar just det ögonblicket. de dagarna. den tiden. och även mitt ljusa hår. oförstörda och opermanentade hår.


könsord.

"könsord". det är vad jag har att säga.

matchen var iskall och dyngsur. det gick inte att spela någon bra fotboll. jag var en yr höna på ytterbacken. jag fick mitt första gula kort någonsin, och det var nog historiens onödigaste också. jag ångrar ingenting. humörproblem? troligtvis. jag kom in sist i duschen, då var varmvattnet nästan slut. var nästan kallare när jag kom ut ur duschen. jag fryser fortfarande.

det här ser ut att bli en bajskväll. systers kompisar är här på förfest. "hej allihopa, det här är min syster emma. hon är ful som stryk, dålig förlorare och ett riktigt psykfall", borde hon säga. ja, för hur många småsystrar smäller igen dörren så högt det går när det finns folk närvarande? joel kan inte ses. becca kan inte komma hit, men jag kan komma till henne. jag vill träffa henne, men jag vill också vara ensam. jobbigt läge.

jag fryser.

något positivt dock. jag ältar inte min egen insats. det som hänt är historia. det enda jag tar med mig från matchen är tre saker. den första är det gula kortet (av någon anledning var det så skönt på något vis). den andra var när jag dyngade frisparken i magen på en försvarare. den tredje är när jag faktiskt vinner en löpduell, närkamp, får med mig bollen och slår en bra passning till anna. resten är redan glömt. bra mig själv.

ibland önskar jag att ni vore annorlunda.

RSS 2.0