längtan och hyllningar.

snart är det cup, snart är det cup, snart är det cup! inte vilken cup som helst, utan nt-cupen som är den roligaste av dem alla! jag, lina, simona, sama, anna, pia, frida, elina, cissi och siv i samma lag, det känns riktigt bra :)

liten hyllning till min vän, den konstiga kvinnan med mat i håret, även kallad karin kling. tycker att du klarar allt det här så himla bra, även om det är pissjobbigt och så jävla tråkigt. du är duktig och bra på att hålla humöret uppe! hoppas du kommer tillbaka snart älskade vän.

liten tanke ska skänkas tre andra vänner också. till becca k för att det inte går hennes väg just nu, till anna-panna som är allmänt bra och glad och gör mina dagar bra dagar, till becca sama bara för att hon är hon <3

till sist, tack till syster som följde med och köpte ben&jerry's glass. besviken på den nya smaken dock, tur att vi delade på den. bara så att alla vet, fossil fuel är inte värd pengarna.

jag saknar att vara ljushårig!!!

image102


pusta ut lite.

inget damp-inlägg idag. idag har jag lugnat ner mig. en dag hemma från äckel-päckel-skola kan faktiskt göra mycket. jag har fått mycket gjort, och det är så jävla skönt. fått mycket gjort utan att behöva känna stress, fått mycket gjort och ändå tagit det lugnt... skönt, som sagt. nu har min stressnivå sänkts ett snäpp, och tack och lov för det, för jag hatar att vara stressad och ha en stor, tung sten i magen.

har läst bok, skrivit entry två, och valt ut författare i engelskan. har jobbat den här veckans mattetal, nu ligger jag före istället för efter. tack. har läst igenom en vetenskaplig studie på idrottsskador på engelska och sammanställt allt det viktiga på svenska. har sökt jobb på öff. har också tagit det lugnt, ätit, sett en film och hängt tvätt. heja mig alltså!

nu ska jag iväg och träna :)


so fucking stupid.

jag skiter i att det är fult att svära. jag svär hur fan mycket jag vill idag, för idag har varit en jävla pissdag. i en fucking jävla timme satt jag med matten, och kom jag framåt? nae, inte ett dugg. jag satt där, väntade på hedman som sprang mellan mig och anders göthe, försökte att inte låtsas om all stress för allt annat jävla skolarbete jag har att göra, att jag ligger efter i matten, och försökte att inte bry mig om alla tankar i huvudet som skrek: DU ÄR TRÖG, MISSLYCKAD, VÄRDELÖS OCH INTE BRA PÅ ETT JÄVLA PISS.

nu kom jag hem, stressade i mig mat, försöker komma in på kunskapsporten, men det funkar inte. måste plugga, men hinner inte, för snart ska jag till spårvagnen. måste plugga men kan inte, för ingenting fungerar för mig, allt bara krånglar. måste plugga men vad fan spelar det för roll, jag känner mig lika dum i huvudet ändå.

ikväll ska vi spela på träningen, vilket man borde vara jublande glad över. fan, hur ska man kan spela fotboll när man känner sig rutten och oduglig till allt? hur kan man spela fotboll när man inte är glad?

JAG HATAR SKOLAN SOM FÖRSTÖR MIN DAG OCH SOM FÖRMODLIGEN KOMMER ATT FÖRSTÖRA MIN KVÄLL

glöm mitt positiva-tänkande-projekt. jag stryker det. jag är inte duktig på att vara positiv, jag ser alltid det dåliga. grattis, jag är duktig på att ge upp också. grattis emma, du lyckas så bra med allting.

fuck, fuck, fuck.

mindre bra.

Första helgen på länge som inte var jättebra faktiskt. Berodde väl mest på mig antar jag, konstigt humör hela tiden. Fredag var i alla fall riktigt bra med god mat och bästa sällskapet (näst-bästa sällskapet, en tjockis saknades).

Mitt nya positiva-tänkande-projekt börjar redan bli jobbigt. Svårt att komma på positiva saker hela tiden. Men fan egentligen, hur jävla svårt är det att komma på en positiv sak med mig själv? Tänk nu... just ja, är duktig på att äta rätt mat och tillräckligt mycket på regelbundna tider. Äter inte skräpmat. Är noga med mat när vi tränar hårt. Det är ju bra.

Två positiva saker med den här pissiga dagen: att få vakna med pälsk, promenad med Bäx.

Bara för att jag fick lust;

10 filmer jag gillar:
*
Pearl Harbor
* Gladiator
* Armageddon
* Titanic
* Remember the Titans
* Sagan om ringen triologin
* In her shoes
* American Pie, the Wedding
* Ace Ventura 2
* Bridget Jones (HAHA)

10 skådesspelare jag gillar:
* Johnny Depp
* Cameron Diaz
* Brad Pitt
* Jim Carrey
* Owen Wilson
* Ben Affleck
* Orlando Bloom
* Jennifer Aniston
* Josh Hartnett
* Hugh Grant

10 låtar jag gillar:
*
Vy från ett luftslott - Kent
* Sunshine - Keane
* 400 slag - Kent
* We might as well be strangers - Keane
* Over my head - Sum 41
* Thanks for the memories - Fall Out Boy
* Look after you - The Fray
* Mr Brightside - The Killers
* Falls on me - Fuel
* Feeling a moment - Feeder

10 saker jag gillar att äta:
* Choklad
* Ben&Jerry's
* Grillat på sommaren
* Pappas smaskiga pastarätt
* Hemmagjord pizza
* Yoghurt med müsli och skivad banan
* Gröt
* Ananas (frukt över huvudtaget)
* Kuriosas äppelpaj med vaniljsås
* Pastasnäckans pasta med kyckling-curry-sås

jag är faktiskt trött.

gud vad jag är tröttt. vill skriva, men orkar inte. kommer inte på vad jag ska skriva. bra dag ändå; efterlängtad fika med ullis, träning (egentligen inte särskilt rolig, men jag gillar ju ändå att träna), pizzabak + mys med karin och becca. minus var att anna skulle till landet och inte kunde bara med, det var lite synd. men men, så kan det vara.

positivt med mig själv: initiativtagande (becca kom på det)

positivt med idag: ullis + kvällen med cp-barnen

nu ska jag nog sova. godnatt.


glömsk.

Damn, höll ju på att glömma min positiva träning ju!

Positiv grej med mig själv: jag kan lära in ganska mycket på ganska kort tid, har ett bra minne vad det gäller sådant. Gynnar mig i skolan.

Positiva saker som hänt idag: provet som jag pluggat massor till gick as snabbt att skriva, inga större svårigheter. Andra är väl att vi i laget kan ha så kul med varandra trots när vi jobbar skiten ur oss.

lord of the flies.

Så heter min engelska klassiker som jag ska läsa. Har läst 70 sidor nu, känns som att den här boken passar mig lite bättre än jävla Dickens Oliver Twist. Äventyr och öde öar passar mig bra, precis som den konstiga kvinnan med mat i håret säger.

Ap-jobbig träning med Reby nu igen. Kvinnan är inte klok, men det kanske är så man får vara ifall man ska lyckas hålla sig fit som 7-barnsmamma (eller var det 8?) vid 43-års ålder. När jag är 40 ska jag också vara fit. Kan inte tänka mig att jag någonsin kommer släppa intresset för träning. 

Blä, har en massa med skolan nu. Inte roligt. Orkar inte plugga efter träning ju. Imorgon hinner jag inte plugga på eftermiddagen. För då ska jag träffa Ullis (!!!), efterlängtat som fan, träna och vara med tjockisarna. Bra dag <3

 image101

no more cookies.

Dagens slutsats var inte särskilt svår. Ät aldrig kakor innan jobbig träning. Fy helvete vad jag mådde illa, och fy helvete vilken ångest. Plågsamt. Usch. Tur att man hade råttan som stöd, hon mådde ungefär likadant. Tur att man hade tjockisen, hon är alltid bra att ha. Tur att man hade Sama, Tessan.. ja, tur att man har laget. Jag älskar vårt lag. Som fan.

Har haft en hyfsat bra dag i övrigt. Lite besviken på mig själv dock. Glömde matteboken i skolan igår, kunde inte börja läsa i engelskaboken för jag kom på att jag måste byta bok. Fattar ingenting av svenskan, kan inte göra klart den heller. Kunde finslipa mitt individuella uppdrag i idrottspsykologin, så nu är det bara att lämna in det. Kunde plugga lite idrottspsykologi till provet imorgon. Resten av dagen gick till mys med underbara, underbaraste pälskling, film och träning. Kakbakning också. Big mistake.

Så var det ju med det där positiva ja... okej, en positiv sak om mig själv. Jag är ambitiös och jobbar hårt i det mesta jag tar mig an. Det är ju bra, eller hur? Två bra saker med idag då.. får jag säga älskling idag igen? Isåfall säger jag Joel, och... laget. Underbara EBK. + de goda mackorna efter träningen. Och Simona, för att hon är så jävla rolig och skön :D

Vill ha en apelsin nu! Bye.

get a grip, my friend.

Dags att börja jobba igen, dags att på nytt försöka ta tag i sig själv. Nu har jag bestämt mig för att jag varje dag ska skriva upp tre positiva saker med mig själv i bloggen. Jag ska lära mig bli positiv och jag ska verkligen lära mig sluta älta allt negativt. Det som har hänt är historia, som tw säger, det går ändå inte att ändra på. Så varför grubbla på det egentligen? Jag ska verkligen försöka bli bättre på att leva i nuet. Jag vill förändra mig, så nu ska jag försöka. Jag vill, så då ska det gå. Går om man vill. Jag vill.

Tre positiva saker då. Hm. Nej, vi gör så här, jag mjukstartar lite. En positiv grej om mig själv och två positiva saker som har hänt under dagen får duga. Det blir bättre.

Positivt med mig själv då. Hm... okej, jag är i den bästa fysiska form jag någonsin har varit i just nu. Jag har aldrig varit så löpstark, aldrig så uthållig, aldrig så fysiskt stark, som jag är just nu. Det är väl det ända positiva med min skada; jag blev grundtränad, och jag gav mig fan på att bli ordentligt vältränad till när jag skulle komma tillbaka till fotbollen. Fan vad nytta jag har det nu på vinterträningen. Mentalt är det underbart att kunna känna sig stark och att man orkar.

Två positiva saker med idag, inte så svårt. Jag har varit på stan med Anna och Karin, en mycket trevlig runda. De lånade bok på biblioteket, och jag köpte en tavla på ronaldo som är riktigt snygg. Vi hade roligt tillsammans, dom gjorde min dag mycket bra, även om den inte är slut än. Nästa positiva grej har inte inträffat än, men jag vet att det alltid är något positivt när Joel kommer hit :)

Egentligen borde jag plugga nu, och det ska jag. Ska bara svara på en kul lista som jag har snott, bara för att jag vet att rebecca k älskar listor om mig.

Om mig
namn:
Emma Kanerva
kön: Kvinna
ålder: 17
nickname: Kanerva, duger det?
hårfärg: Brunett för tillfället. Mörkblond på riktigt.
ögonfärg: Blå/grön

mest nöjd med? Min järnvilja och målmedvetenhet
minst nöjd med? Min fucking prestationsångest
skostorlek? 39-40 (big foot)
glasögon? Nää
har du några piercingar/tatueringar? Nää


ÖVRIGT
vad gjorde du förra sommaren:
Jobbade på smullis, blev en löparnörd, träningsnarkoman, deppade för att jag inte fick spela fotboll och umgicks (för lite) med min vänner
svär du för mycket: Jag tror nog det.
när duschade du senast: Imorse
vilken färg är det på dina byxor just nu: Blackie
vilken färg är dina underkläder: Blå
vilken låt lyssnar du på just nu: Sunshine
vad var det sista du sa: "Hej då"
vad är brevid dig just nu: Min fina svarta vattenflaska med vit tejp på
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Träskiva i björk med svarta ben
vad var det sista du åt: Skol-äckel-mat. Potatis och farmarbiff.
vem vill du spendera resten av ditt liv med: Mina närmsta
har du en lavalampa: Japp, tio stycken
hur är vädret just nu: Lite snö, kallt
vad gjorde du igår natt: Kollade på för många One Tree Hill-avsnitt
vem pratade du sist med på telefon: Joel <3
vad gör dig glad: Det finns nog faktiskt ganska många saker :)
vart skulle vilja du åka: Till fjällen och åka blades!
för att shoppa: Är inte på shoppinghumör
för att festa: Mm, fyller 18 om sju långa månader =/
för att ha sommar: Vet inte faktiskt
vill du ha barn: Inte just nu, men antar väl att jag ändrar mig
vad ska dom heta: Ramos och Yrrol
Favoritcafé: Fräcka eller Kuriosa
Favorittidning: Har ingen
vad är det bästa med vintern:
Mysig och fin när det är fin snö ute
Favoritplagg i garderoben just nu: Mjukisar
Vanligaste färgen på mina kläder: Vit tror jag
I höst kommer jag att gå klädd i: Det är långt kvar dit, inte fasen vet jag
Men absolut inte i: Jeans med hög midja
Mig själv med tre ord: Målinriktad, ambitiös, fotbollsgeek
Jag tränar: Fotboll och gym
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Beslutsam att förändra mina dåliga sidor (Är det humör?)
Är det nåt du absolut inte äter: Kålpudding, ärtsoppa, blodpudding, pyttipanna, broccolli.. aa, massa!
Kläder just nu: Trosor, bh, strumpor, svarta jeans, vit t-shirt
Fisk eller badkruka: Fish
Spelar du nåt instrument: Inte längre
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla absolut
Sparare eller slösare: Lagom mellanting
Har du några homosexuella vänner: Hm, ingen av de närmsta i alla fall
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Vet verkligen inte. Max två tror jag.
Bio eller promenad: Ge mig bägge
Är du kittlig: Som fan :P
Rädd för insekter? Uuusch, insektsfobi!
Största svaghet: Mitt fucking psyke
Det här är jag bra på: Jobba hårt för det jag vill ha/uppnå
Bästa bok? Oj.. Systrar i jeans ligger högt upp. Tusen små bitar också. Hm, svårt.
Chips, morötter eller godis? Choklad och inget annat!
Pizza eller hamburgare? Inget av det
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Funderar på en tatuering, om jag kommer på något som kan ha betydelse för mig livet ut
Stökigt eller välstädat? Älskar ordning, hatar att städa
Gillar du att sjunga? Njae
Anser du att du är stark? Fysiskt i alla fall
Använder du knark? Nej, kommer aldrig göra heller
Kaffe, te eller inget? Inget
Har du en besatthet? Ja, fotboll och träning
Vem är din bästa vän? Bäx, Käx, Anna-tjockis
Svart eller vitt? Vet verkligen inte
Mjukt eller hårt? Mjukt va?
Homo eller hetero? Starkt hetero
Höger eller vänster? Höger eller vänster vad?
Stor eller liten? Haha, nu vet jag inte vad jag vågar svara
Loket eller Oldsberg? Öh?
Göteborg eller Stockholm? Göteborgare är mysiga
Landet eller storstan? Innerst inne lantis
Kram eller puss? Kan man inte få bägge?
Vagn eller buss? Vad för vagn menar man då?
Hyrfilm eller bio? Beror på humöret
Gräs eller grus? GRÄS
Piggt eller opiggt? Piggt!!
Pasta eller potatis? Pastalover
Tjänare eller tjäna? Vad är skillnaden?
Is eller mjukglass? Mjukglass
Natt eller dag? Natt
Felix eller Heinz? Heinz, men hemma är det felix
NK eller Myrorna? Inget?
Marsvin eller hamster? Haha marsvin är ju as fula
Rakad eller orakad? Rakad
Biffig eller slank? Lagom biffig
Blåögda eller brunögda? Bluee
Popsnöre eller sportfåne? SPORTFÅNE
Naken eller pyjamas? Pyjamas (om det betyder stor t-shirt)
Linda Skugge eller Linda Rosing? No idea
Peter Stormare eller Peter Jihde? Don't care
Champagne eller ramlösa? Är inte något fan av något av det
Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min? Ofta jag skulle stirra in i en vägg 90 min. Vad handlar festival om?
Bakispizza eller bakischirre? Nada
Förfest eller efterfest? Förfest
Engångssex eller engångstallrik? Engångstallrik
Plastbestick eller plastbröst? Jag väljer nog besticken
7-eleven eller Pressbyrån? Aldrig varit på seven
Glasögonorm eller linscooling? Lins ;)
Plugga eller jobba? Vet inte, beror ju på vad för jobba
Planka eller pröjsa? Planka? Eller?
Yngre eller äldre? Vad pratar vi om?
Lång eller kort? Långa killar är snyggt
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? Föööga tveksamt
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Beror på vem vad hur
Tycker du om ord? Va? Cp
Nämn namnet på en tennisspelare? Björn Borg
Finns det någon du ogillar starkt? Någon kanske
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? Försöker själv så gott det går, men visst kan jag be om hjälp
Är du svartsjuk? Kan väl känna styng av det, men inget märkvärdigt
Vad gjorde du igår kväll? Tränade skiten ur mig med mina underbara lagkamrater
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Självklart
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? Hundöron har jag aldrig hört förut, haha
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Tusen små bitar
Tyckte du om att gå i skolan? Stryk arbetsbördan och jag gillar det
Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? Idrott/fotboll
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? Svenska B!!
Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång? Kalle Främberg glömmer jag aldrig.
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Jepp
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? Nej, jag ser ingen anledning till att den ska vara röd.
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? Jobba med idrottsskador kanske
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? Lite förvånad såklart, men jag är en tolerant varelse
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? Kanske, om jag orkar
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Tror absolut inte på ödet
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Undrar vad klockan är
Är du troende? Inte ett dugg
Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? Sluta generalisera kvinnor och män. Finns "bra" och "dåliga" av bägge könen
Tycker du om stearinljus? Mm, myyys :)
Använder du hårbalsam? Till mitt trassliga hår? Ja, det är ett måste
När blir man vuxen? När man blir det
Vilken färg har din tandborste? Blå
Har du lök i köttbullarna? Hatar lök
Hav eller sjö? Kvittar
Har du någon skrivare? Japp
Har du någon scanner? Japp
Vad har du för väckarklocka? Mobilen
Hur ofta klipper du tånaglarna? När de blir för långa 
Har du hår på ryggen? Eh, nae
Har du betalat månadens räkningar? Har inga räkningar, woho!
Använder du hudlotion? Japp
Har du åkt ambulans någon gång? Nae
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? HATAR lakrits
Äpple eller Päron? Vet inte. Äpple tror jag
Äter du fiskbullar? Låter äckligt som fan, men har aldrig ätit det
Svettas du mycket? Jo, när jag tränar.. men det är väl normalt?
När klippte du dig senast? Strax innan jul
Vad kollade du senast hos doktorn? Mina fucking ljumskar
Har du fått riktig massage någon gång? Mm, jävla armbågar och shit. Ingen spamassage inte.
Lever din mormor? Jaa! :)
Har du varit med på TV? Östnytt, två gånger, haha
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? PLUGGA
Är du en Besserwisser? Skulle jag inte påstå
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? Aldrig
Beskriv din humor? Varierar lite, beroende på vem man är med. Trötthumorn är riktig låg. Kan även skratta högt själv åt saker som jag får upp i huvudet. Skrattar ofta när man verkligen inte borde/får/ska.

image100


jag är fel.

"Så här får det inte fortsätta. Om du mår så här får du lägga av med det."
En halvtimme kan göra mycket. På en halvtimme hinner man inse se inte bara en, utan massa sanningar. På en halvtimme kan man se hur fel man har hamnat. På en halvtimme kan man se hur svårt det är att hitta rätt. På en halvtimme kan man få reda på att det man en gång trodde var ett litet problem nu är ett stort problem. Jag förstår inte hur man kan må så jävla bra av något, och sedan också må så jävla skit av samma sak. Jag förstår inte hur man kan vara så jävla motiverad och vilja något så jävla mycket, för att kunna låta sig slås ned så lätt. Jag förstår inte hur man kan älska något så mycket, och svika det och bli sviken själv av det. Mina ekvationer går inte ihop. Jag förstår inte hur jag fungerar.

"En vinnare lever i nuet", sa du. Du sa också att jag lever för mycket i det förflutna och tänker för mycket på framtiden. Jag inser nu att jag kanske tagit vissa saker lite väl allvarligt. Men det var bara för att jag trodde att det krävdes för att uppnå målet som jag satt upp. Glädjen har försvunnit mer och mer. Den finns alltid där innan, men under och efter passet försvinner den. Den kommer tillbaka lagom innan. Det är rätt så lagom knäckande att längta efter något som innerst inne gör en glad, men som i nästa stund får en att må uselt. Känna sig uselt. Man är inte vad man presterar, finns det folk som har sagt. Jag har inte lärt mig det. Jag vet att man inte är det, men jag låter mig ändå luras. Det är som att öppna upp sig för någon och visa sina alla känslor, sitt hela inre, för att sedan få ett knivhugg i ryggen. Passionen förgyller mig inte längre. Den förgör mig.

Du frågade om jag har andra intressen, jag sa nej. Du frågade om jag umgås med några som inte håller på med fotboll, svaret är fortfarande nej. Du sa att man måste fråga sig ifall det är värt det. Jag har aldrig på allvar funderat på det, för jag svarar innan jag tänker. Ja, det är det. Jag vågar inte tänka efter, för jag är rädd för att det skulle få mig att tänka annorlunda. Du sa att man inte ska låta något så litet ta upp så stor del av livet, låta sig påverkas så mycket av något som ändå tar slut inom ca 20 år. Du sa att jag har för höga krav, alldeles för höga krav. Du sa vad alla säger. Det är hos mig felet ligger. Jag är felet. Jag är fel, fel, fel. OCH JAG HATAR DET. Jag är ett stort jävla fel. Jag förstår inte. Jag skulle ge vad som helst för att förändra mig. Jag vet ju bara inte hur jag ska göra. Ingen annan tycks veta heller. Du sa att jag måste göra något åt det här, för det här kan inte få gå och besvära mig. Jag måste göra något åt det, för jag mår dåligt av det. Mår dåligt av det bästa jag vet. Jag vill bara gråta. Du sa en sista sak också. Du sa att jag är bra. Av allt du sa hade jag kunnat ge dig en kram för just de orden.

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing and I don't feel the same

we might as well be strangers.

Jag är nöjd. Jag hade en trevlig kväll med fotboll, bio, polis-stopp, mys, skratt och flum igår med älskling. Fick somna med honom, vakna med honom. Somna trygg och lycklig, vakna trygg och lycklig. Det är nästan så att det skrämmer mig. Du är så jävla fin. Jag är nöjd.

Jag är nöjd. Jag har övningskört två dagar i rad, totalt tre gånger. Jag har en bra pappa att övningsköra med. Jag blir inte arg, jag skrattar när det går dåligt. För en gångs skull har jag inga krav på mig själv, inga högt ställda förväntningar. Jag vet att jag och bilar inte är världens bästa kombination. Jag vet att det tar tid, men att jag kommer att lära mig med tiden. Jag har tålamod med att lära mig något, for once. Jag är nöjd.

Jag är nöjd. Jag har gått en kvällspromenad med mina tre bästa vänner. Tönt-tjafs om att köra bil, djupare diskussioner om rymden, regler, folk som bestämmer vem som är psyksjuk, nostalgi. Vad det än handlar om, så är ni så bra. Utan er vore livet så jävla skit. Till och med när vi gör ingenting, när vi inte pratar, så känner jag hur jävla viktiga ni är i mitt liv. Jag är lycklig med er. Jag är nöjd.

Bäx, du har varit duktig den här veckan! Du ser vad du kan egentligen. Vi är stolta över dig, det är kul att se dig jobba lite. Fortsätt så här, vi hjälper dig vad det än gäller.

Jag har inte hört av mig till varken i eller u. Jag är hopplös. Jag är feg. Jag är rädd för något, men vad? Jag är fan så missnöjd med mig själv.

I don't know your face no more
Or feel the touch that I adore
I don't know your face no more
It's just a place, I'm looking for

We might as well be strangers in another town
We might as well be living in a different world


jag vill vara modig.

One tree hill-beroende, skulle det vara jag kanske? Jaa, tror nog det. Becca och jag gick och köpte säsong fyra igår, och hela kvällen gick till att titta på en massa underbara avsnitt. Visst, prison break är bättre.. men one tree hill är speciellt på ett annat sätt. Oss tycka om. Tack för en bra kväll rebbank.

Varför är jag rädd? Jag hatar att vara rädd. Varför blir man mindre och mindre modig, ju äldre man blir? Jag är rädd för att ringa någon jag saknar, och jag kan verkligen inte förstå varför jag är rädd. Jag är rädd för skitljumsken. Jag är rädd för att inte orka. Jag är rädd för att misslyckas. Jag är rädd för att bli sviken. Jag är rädd för att parkera när det står något fast föremål framför (jag har trots allt bara övningskört två gånger). Jag är rädd när jag minns. Jag minns utan att se bilder, det behövs inte. Att känna, det är så mycket starkare. Att uppleva det i andra former, är som att flyttas tillbaka i tiden. Minnas och kännas. Rädsla, hat, obehag, panik, smärta.. det är sår, ärr, som inte har läkt än. Jag vill att de ska göra det snart. Jag vill inte leva mitt liv med olika små rädslor. Livet är för kort för att vara rädd.

Älskling är här nu. Han tror att jag är sur på honom. Det är jag inte. Han vet bara inte, det är ingen som vet. Det är bara det. Vi ska gå på bio ikväll. Ska bli mys. Ska se klart united först nu, se dem vinna. Jag tycker om honom riktigt mycket. Han tycker om mig av någon rolig anledning. Jag är kär och jag är lycklig.

saknad och medlidande.

Jag lever. Igår trodde jag inte att jag levde. Galna Reby-kvinnan körde skiten ur oss när vi boxades igår. Det ska kännas, det är bra. Kan man ju tycka efteråt i alla fall. Becca och jag ska ta det riktigt lugnt ikväll. Massage, film, godis... och så har vi ju varandra.

Får nästan dåligt samvete; jag har fått en bra start på nya året, medan andra har fått det mycket kämpigare. Känner särskilt för stackars Karin som fick tråkigt besked igår. Det är tufft nu lille vän, och kommer vara en tid framåt, men vi finns här för dig. Förstår hur du känner dig.

Snart fyller skitungen Anna 18. Måste du ha så bråttom? Kunde inte dina föräldrar ha planerat dig bättre så att du fick födas lika sent som oss andra tre olycksaliga skitungar? Men vi är glad åt dig. Snart tar du körkort också. Fan vad du är duktig, tjockis :)

Jag saknar någon väldigt mycket. Jag ångrar något väldigt mycket. Jag ångrar att jag var så dum. Jag ångrar så himla mycket att vi/jag inte kämpade mer för oss. Jag är ledsen, så ledsen, för att allt bara tycktes rinna ut i sanden medan vi stod och såg på. Jag ångrar att jag inte gjorde mer. Jag ångrar att jag var så dum att jag lät någon som var så otroligt viktig och betydelsefull försvinna. Jag saknar henne. Jag tänker på henne varje  dag, på det ena eller andra sättet. Jag saknar någon som stod mig så otroligt nära. Jag saknar någon som jag känt så otroligt länge. Jag saknar min förra bästa vän. U


Anna, Karin, Becca, det får bara inte hända oss! Vill att vi alltid ska hålla ihop.


?

man vill ha saker som man inte får? man vill ha någons uppmärksamhet fast man inte får det? man vill ha den för att man aldrig får den. vad ska jag göra för att få den? eller för att sluta vilja ha den? varför vill jag ha den?

Knew I was dead wrong all along
You said it for my sake
that I would not lose my way
When I was dead wrong all along

Mine is not a new story
Mine is not a new story
Mine is nothing new
But it is for me

fortsätt att jobba på rebbank. du har vårat stöd. du kan fixa allt som är jobbigt nu. det krävs bara att du vill det tillräckligt mycket. vi tycker om dig. det är som du säger. vi fyra är bra för varandra.


optimism.

Otroligt! Ska inte bli hämtad till träningen förrän 17.35, och för en gångs skull är jag redan klar med allt plugg. Jag har gjort svenskauppgifterna och jag har pluggat till idrottspsykologi-provet, det var det enda jag skulle göra idag enligt min loggbok. Skööönt! Kan man ju kanske vara lite social för en gångs skull innan träningen.

Har varit en bra dag i övrigt. Okej matte, okej engelska (lite tråkig bara), okej ph (jag himlade inte med ögonen en enda gång, bra va?) och okej fotbollsteori. Allt är okej. Tjockisarna är mer än okej, som vanligt. Pälskling är mer än okej, som vanligt.

Jag längtar till trixcupen! På lördag är det två veckor kvar.. fan vad kul det ska bli som sagt :D
Längtar till helgen med, även om det kanske inte är något superspecial. Men det är ju inte skola liksom. Tänker inte ta hem något att plugga i helgen. Jag ska träffa Joel. Jag ska övningsköra. Träffa någon tjockis, eller varför inte alla, är också önskvärt.

http://kennelnattrajens.blogg.se/ tack för hyllningen ebba. Mer uppdatering tack.

image99'
Ebba Andersson

grönsak.

Jag har hjärnkapacitet som en grönsak just nu. Det vill säga: noll. Tog helt, helt jävla slut på träningen ikväll. Skönt som fan nu efteråt i alla fall. Helt tömd. Hoppas jag kan sova ikväll.

Igår var en mycket bra kväll. Bäx och jag lyssnade på gamla inspelningar, inte lätt att höra. Ett mirakel att vi fyra hör varandra när vi pratar, fan vilket tempo vi har och så otydligt vi pratar. Vi pratade också. Skrattade. Som vanligt. Vi gör inget särskilt, men ändå är det så underbart. Du gör inget särskilt, ändå är du underbar. (Även knasig och lat)

Ingen jobbig skoldag heller. Fotboll imorse, den var micket rolig. Sedan lunch, basgrupp och sedan schlutt. Har jag sagt hur mycket jag gillar fotbollstjejerna i min klass? (+Tessan då förstås, hon borde ju gå i vår basgrupp). Har jag nog gjort, ett antal gånger. Tänker inte sluta säga det.

Jag känner för tjockiskväll snart igen. Ni är så jävla bäst.

Jag får inte ha en bild på zlatan i min blogg. Grr, varför? GRR, MIG VILL HA

Ska ringa min pälskling nu :) 

pinsamt, kul, mys.

Ja, vet inte hur mycket man ska skriva om cupen igår. Haha, fyra matcher och inte ett enda jävla mål kunde vi få in. Mycket var oflyt, en del var slarv och oeffektivitet. Pinsamt ändå. Två matcher slutade riktigt, riktigt orättvist. Vi är det bättre laget, men dom andra gör 1-0 med 40 och 20 sekunder kvar. Kul va? Jaja, jag hade i alla fall roligt med alla som var där =)

Kvällen slutade dessutom bra, älskling-pälskling kom hit. Vi åt glass (okej, joel tog tre tuggor och tittade på när jag åt glass), såg älskade remember the titans, såg united vinna med underbara 6-0, tog det lugnt och hade mys.

Idag sov vi länge och var ute på en skön promenad i solen. I eftermiddag har jag övningskört för första gången, woho för mig!!! Jobbade efter det, är nyss hemkommen. Väntar på rebecca kkkkk.

jag är lyckliiiig =)

please god.

Är inte alls på lika bra humör idag. Jag är irriterad för att jag inte kan sova, för att jag har mer sömnproblem än vanligt. Kan inte somna för att jag tänker, för att musklerna tror att det fortfarande är träning och fortfarande jobbar fast jag vill slappna av. Vaknar mitt i natten, är pigg. Vaknar tidigt på morgonen är pigg. Whyyy? Har varit så hela veckan.

Var hos Rickard-med-det-konstiga-och-svåra-efternamnet idag. Inget roligt besök det heller. Förväntat mig att han skulle fixa till ryggen lite, ta bort det onda i foten och få bort äcklig stelhet och stumhet i benen. Istället blev det bara en lång undersökning av min äckliga ljumske som börjat kännas mer igen. Har fått höra på tidigare läkar- och sjukgymnastbesök att jag haft bra rörlighet och styrka. Nu fick jag höra att jag är alldeles för stel och inte är tillräckligt stark i ljumskarna, vilket mycket väl kan resultera i att problemen kan blomma upp igen så att det blir nomore fotboll på ett tag. Kul. Jag vet, precis som mamma säger, man kan inte lyssna på alla när alla säger olika. Men tänk om han har rätt? Jag har inte känt mig helt bra i ljumskarna på ett år. Jag kan ju spela, men det känns fortfarande, jag känner att det inte är hundraprocentigt. Det har känts lite värre den här veckan. Tänk om han har rätt? Jag är rädd. Rädd, rädd, rädd. Får inte hända igen.

Vad har jag mer gjort? Pluggat lite smått. Gick till skolan för att jobba uppdrag med min grupp, men min grupp var inte där. Gick hem, pluggade lite till. Städade övervåningen, handlade, satte på film. Gick promenad med Anna, var nog det bästa på hela dagen. Tack underbaring. Hem, telefonsamtal från Bäx som avbokade kvällen. Film. Illamående. Bråka med mamma. Suck.

Vill bara att det ska bli imorgon. Ge mig imorgon. Och snälla gud, om du nu finns, låt mig vara bra. Låt mig spela bättre än vad jag gjort de senaste pissveckorna, månaderna, sedan jag komm tillbaka från skadan. Låt mig spela bra, så att jag kan få vara riktigt lycklig. Låt mig slippa negativa tankar, prestationsångest, vilja för mycket, frustration... låt mig bara få spela bra, så att jag kan vara nöjd med mig själv. Det är väl inte för mycket begärt?

Wow, ateisten Emma K har just bett till Gud. Otroligt.


iamsohappy.

Jag är så jävla stel, stum, trött och seg i kroppen, men så jävla taggad, glad och lycklig! Har så underbara människor i min närhet som gör att jag inte kan vara annat än lycklig. Anna, Karin, Bäx, Sama, sis, mamma, joel, laget, tränare... ni är guld värda, fan vad jag älskar er!!!

Imorgon är det bara en dag kvar till cup. Har inte spelat inomhus sedan sm, hemska sm! Men nu kommer det bli kuuuuuuuuuuul, förutom att vissa stjärnor som KlingKlangKlong, Ellen, m.fl. inte kan vara med. Vi får kämpa bäst det går ändå!!

image98

Det är fight, fight, fight som gäller! :)

better.

Mycket bättre dag. Trots dålig start med bajs-onödig och dålig engelskaföreläsning och cp-utbrott på dumma svenska b-uppdraget, så blev det en bra dag. Varför? Anna och Karin, me löööööv my geeky girls. Syster, vi tränade tillsammans, thihi. Mig älskar min syster, världens bästa. Joel, han gör mig bara så jävla lycklig. Elaka Rebba och underbara Ellen, ni är också jävla bra.

Snart Värmbol, mig längtar!

Längtar efter dig med, ska ringa dig snart :)

skit.

vissa dagar känner man sig bara som ett skämt. som idag typ. dagens skämt = emma kanerva. jag är ett skämt, mitt liv är ett skämt. hur kan man låta något så litet styra en hel dag? ett helt liv? jag vet inte. kanske för att för mig är det så mycket mer. men jag vet att det är så det inte ska vara.

karin, sama och anna, ni är så sjukt underbara ibland. tack för att ni finns.

bäx din råtta, bli frisk.

ikväll ska man träna skiten ur sig. undrar vad för kul (tortyr) som våra tränare hittat på. hoppas jag kan springa bort all jävla ilska och all ledsenhet (oh fy, kan inte fatta att jag just använde det där ordet)

jag tycker om dig så himla mycket mer än vad du tror. <3


lastdayofholiday,bläochskitockså.

Sista dagen på lovet, snyyyft. Jävligt bra dag ändå dock. Började lite väl tidigt. Hade hellre legat kvar i sängen med finast (k-j). Men istället blev det en skön tågresa med Bäx&Käx till Linköping. Dämpad ljudnivå, tack vare tjejen som sa till oss och tack vare karin som tar det bokstavligt ("det-var-inte-så-viktigt") ;) Sedan blev det bussresa till Ryd, som blev en liten för lång bussresa. Gick inte av, nästa hållplats var inte förrän typ 3 km längre bort i Malmslätt vid Flygvapnets Museum (den ni, där har ni inte varit!). Tillslut hittade vi i alla fall rätt. Blev en heldag med fotboll, och 91'rna vann faktiskt dm i år med, hurrey! Men dom kan knappast ha haft lika roligt som vi hade när vi vann ;)

Imorgon börjar skolan igen som sagt. Även vår fotbollsträning igen, ÄNTLIGEN. Dock lär det bara vara fys som står på schemat imorgon. Tur att vi har fotboll i skolan imorgon då :)

LÄNGTAR SOM FAN TILL VÄRMBOL-CUPEN NÄSTA HELG!!! Vill spela, spela, spela, spela!!! Fotboll är livet.

i love you guys.

Torsdagkvällen blev räddad av ingen mindre än råttan herself. Som vanligt gör du allt så underbart, bara genom att vara du. Ben&Jerry's, titanic, käääänsla, halsband och roliga ljud, oth-prat, somna sent, sova länge... wonderful, thanks babe.

Igår hanns det inte med mycket mer än kort träning och sedan åka till finast. Du gör mig så lycklig, om du bara visste. e v j

Imorgon spelar 91'rna dm i rydhallen. Hoppas på att jag får med mig tjockisarna dit så att vi kan titta, och samtidigt längta tillbaka efter goda minnen. Ååå, älskade, älskade, älskade dm. Bland de bästa minnen jag har <3 Det som är så himla kul är att jag får dela det med de bästa vännerna i världen.

Nu ska jag ta tag i mig själv och plugga. Så det så!

Syster, du är duktig :)


livrädd för att leva.

Jag kan ju inte på allvar ha trott att jag skulle komma undan så lindrigt. Jag kan ju inte ha trott att det bara skulle försvinna sådär. Varför ska det alltid komma när jag är trött och sårbar? Varför kan jag inte sova? Varför orkar jag inte längre? Varför går det utför? Jag tror jag vet. Men dom ska fan inte få ta makten över mig igen. Jag stänger av. Ny dag imorgon, då går det bättre. Positiva tankar.

Går åt skogen med mitt svenska uppdrag. Går dåligt att träna. Går dåligt att sova. Går dåligt att stänga av. Går dåligt med det jag håller på med. Imorgon är det Östgöta Innefotbollscup, våra tråkiga tränare tackade nej till det. Så jävla tråkigt.

Behöver något att glädjas åt. Bilder gör mycket ibland. Här är bilder som får mig att känna lycka, på det ena eller andra viset.

                                   

happy.

Promenader i kyla funkar alltid. Tack Bäx.

Känner mig tråkigast i världen, förlåt tjockis.

Jag är lyckligt lottad, för jag har världens underbaraste människor som bryr sig om mig och som jag bryr mig om.

image58

"Don't be alone. Let us in."
Tänk på det gumman.

lyckat.

Kan inte säga mer än lyckad nyrårsafton och tack så mycket tjejer för att ni gjorde den så lyckad. Bilder kommer så småningom. Vår årskrönika återfinns på becca666.blogg.se

Nu har jag ett nyårslöfte också! Becca den toffeln tog samma, bara för att jäklas. Tror hon ja, jag kommer att vinna. Gud, vad det kommer att bli svårt :P

Har haft en bra nyårsdag. Gick hemifrån Becca vid halv tre, i massa snö. Var både mysigt och jobbigt. Men jag vill inte ha snö, den är två veckor sen. Hemma hann jag titta på några avsnitt oth innan jag skulle jobba. Efter jobbet hann jag bara duscha, så kom joel. Fick honom på något mirakulöst vis att titta på oth med mig, haha. Mysunge, mig tycker om diiig

Imorgon är det TRÄNA och plugga som gäller. Vill ha kvällspromenad med.

RSS 2.0