you are so much better than this.

and i think you should know it.

Kom hem sent igår, upp äckligt tidigt idag (igen) för att jobba på Philips, för Enebys räkning. Så jävla tråkigt och mitt humör var nog inte det roligaste. Drygjävlar, som om jag skulle vara värsta experten på det där och jobbar där varje dag. Usch. Tur att jag Becca hittade två nya oth-skivor åt mig, så att jag hade någon tröst när jag kom hem. Blev dock inte så  jättebra tröst, eftersom att det var hackigt, jag fick hoppa över en del, plus att sista avsnittet inte funkade. Grr.

Ingen träning idag, blev snack för min del istället. Välbehövligt. Jag behöver lite struktur, jag behöver lite delmål, jag behöver fokus och jag behöver någon som påminner mig. Bra, nu ska jag försöka ta tag i mig själv igen. Men det är som han säger; det har varit en lång och jävlig period, och jag har fortfarande en lång och jävlig period kvar med många bakslag. Men jag måste ha tålamod och fokusera på det bra om jag verkligen vill klara det här. Och det vill jag ju. Måste bara hitta glädjen och orken igen, lite målmedvetenhet också. Det ska fixa sig.

bury me.

Vad är Emma Kanerva duktig på? (förutom att vara negativ) Jo, hon är jätteduktig på att bygga upp skyhöga förväntningar för att sedan bli besviken på det ena eller andra sättet.

Orkar inte ta detaljer. Blir i alla fall ännu en resa till Stockholm och en ny magnetröntgen. Med andra ord vet jag inget än och jag måste fortsätta att vänta. Jag hatar att vänta. Jag hatar att inte veta. Jag hatar när ni får mig att tveka. Jag hatar allt.

Anna kommer äntligen hem inatt. Henne hatar jag inte, verkligen inte (love). Ska snart till Sama med Bäx och Käx. Dom hatar jag inte heller. Hatar inte min familj.

Förutom det hatar jag allt just nu.

äntligen.

Tack, tack, tack! Det har varit en lång dag, där jag har varit hos lfc:s sjukgymnast i Linköping, varit en snabbis på ikea, monterat ihop ett jävla skrivbord och flyttat in datorn till mitt rum, känt en massa irritation och frustration hos hjärnskrynklarna, och så en träning där.. ja, det ska jag väl inte ta här.

Men dagens höjdpunkt bestod av ett litet telefonsamtal från J.E's idrottsklinik. Imorgon ska jag åter till Jan Ekstrand, och då har han svaren från min magnetröntgen. Jag är både nervös och rädd för vad resultatet säger eller inte säger. Men det är så efterlängtat. Äntligen. Tack!

Imorgon ska vi också till Becca Sama i Kimstad och mysa och ha trevligt :)

unreal.

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

Hatar den här overkligheten. Jag går och väntar, jag vet inte riktigt på vad. Är så rädd att jag har helt fel uppfattning om hur saker var. Jag tänker så mycket på hur saker var förut, och hur jag vill att de ska vara nu. Men tänk om jag har fel? Tänk om det inte alls var så? Och vad gör jag om saker inte blir som jag vill? Jag gillar verkligen inte att leva här och nu, men ändå inte vara närvarande. För jag befinner mig i en annan värld där jag antingen drömmer mig bort eller tänker tillbaka.

För mycket tänk igen som vanligt. Ska åka och städa på pappas jobb nu, så jag kan träffa Karin och Becca sen. Då slipper jag tänka så mycket. Då kan jag bara vara.

blä.

Ensam är inte bra. Jag är ett psykfall och jag är patetisk. Jag orkar inte med mig själv.

Fan, kan inte Ellen ringa snart? Behöver träffa mina vänner så jag slipper tänka. Dom är bäst.

patetisk.

Jaa, jag vet, jag är det. Jag sitter vid en dator tio i två en fredagkväll/natt. Jag tänker en massa negativt. Jag känner massa bitterhet. Frustration också. Jag är ledsen. Jag varken är vad jag vill vara eller där jag vill vara.

Spola tillbaka tiden tack. Eller framåt. Jag vill bara slippa nuet, för en gångs skull.

JAG ÄR PATETISK.

våga vara rädd.

Haha, lyckad dans. Skiiitsvårt, men jätterolig grej att göra för omväxlings skull. Jag, Bäx och Käx slår alla vad det gäller koordinationsförmåga (not), haha. Har varit en lyckad dag med dom för övrigt, även om vi typ inte gjort något annat än att degat. Me like you! Vänta bara tills fjärde tjockisen kommer hem också, då jeklar!

Jag har tandvärk, huvudvärk, smått illamående och är allmänt äcklad av mig själv som smällt i mig ben&jerry's. Ska aldrig mer äta det, hur gott det än är (hm, hur många gånger har jag sagt det förut?). Uuuu, äckliga, äckliga, superäckliga jag!

Undrar hur bra mina lår kommer att må imorgon.. hade träningsvärk imorse, sedan gick jag ut och sprang, blev ännu tyngre och stummare i benen efter det, och på den där dansen skulle man ha låg tyngdpunkt hela tiden. Yes. Varför skriver jag ens om mina lår förresten? Ja, gud så intressant. Bra Emma. Du sjunker bara lägre och lägre. Aj äm patetisk, jess aj äm.

Imorgon får jag äntligen träffa underbara och saknade Ellen! Käxet är också på, ev. även Bäx. Mys, mys.

våga.

"alla borde skaffa hund".

SO NOT! Jag ville verkligen sova ut imorse, jag behövde verkligen det. Men veeeeeeeeeem kommer och gnäller och hoppar och vill att jag ska gå upp och ut på promenad? (nej, inte sis, bra gissat ändå) Jo, lille vovven! Jag gömde mig under täcket, låg stilla och andades tyst, men lyckades inte lura honom. Så jag fick masa mig upp, slänga på mig mjukisbyxor och jacka och gå ut. Blääääää, hej då sovmorgon.

Nu väntar jag på att fillifjonka-Bäx ska komma hit. Fast typ när hon kommer så ska jag ut och springa, så hon får väl roa sig med att sitta vid datorn eller titta på en film. Not my problem. När jag kommer tillbaka ska vi ta kontakt med fetto-Karin, så ska vi alla leka tillsammans. Ikväll ska vi på någon "thank god it's friday - dans" på gymmet, ska bli intressant :D


klött.

Jag är så otroligt trött, helt sjukt. Så lite har jag väl ändå inte sovit. Halvsov nästan hela vägen upp till Stockholm, och minst lika mycket på hemvägen. På röntgen fick jag åka in i någon sorts cylinder-grej, som var otroligt trång och som utsöndrade en massa konstiga och höga ljud. Inte särskilt trevligt. Det tog en timme för att ta ca 100 bilder (inte roligt att ligga därinne hela tiden). Usch, nej, jag gillar inte trånga utrymmen och jag gillar inte konstiga ljud eftersom jag är så paranoid. Men jag är ändå så himla glad att jag äntligen har gjort det, nu ska jag vänta på svaren som tar ca en vecka :)

Nu ska jag faktiskt åka till gymmet och träna bort sömnigheten. Sedan ikväll tänkte jag åka hem till fläsk-bäx :)

you are weak and worthless.

Åååh, hopplöst att behöva känna så här!! Är så jävla trött på det. Väntar och väntar, inte mycket händer. Drömmer och drömmer, hoppas och hoppas, men knäcks och knäcks och bara helt enkelt möter massa motgångar. Jag ser bara hinder överallt. Sopa, sopa, sopa!

Blä blä blä, jag vill inte gå upp tidigt imorgon. Typ kvart i åtta bär det av mot Stockholm och Sabbatsbergs sjukhus för mig och papps. Där ska det bara röntgas, sedan tillbaks till Norrköping. Meningslöst? Knappast, detta har jag väntat på länge. Hoppas jag får svaren snabbt, jag hatar ju som sagt att vänta (vem gör inte det?).

weak, weak, weak. please, make me puke.


kuriosa-mys.

Mitt längsta cafébesök någonsin. Jag, hyllan, råttan och mullsvetten var där vid typ halv ett, och det var väl typ fyra timmar senare som jag, Bäx och Käx drog därifrån. Så nu kom jag nyss hem, och ska bara byta om, för det är dags för träning igen. Jag ser lika mycket fram emot det varje gång, även om jag alltid känner mig så dålig efteråt. Det är väl en bra grej, right?

Tack tjejor för fika, oftare tack!

Bäx och Käx, jag tänker inte vara så patetiskt att jag drar upp våra patetiska listor. Så det så.

the pieces don't fit anymore.

It's time to surrender
It's been too long pretending
There's no use in trying
When the pieces don't fit anymore
The pieces don't fit here anymore

Vad gör man när felet bara ligger hos en själv, men när man inte vet vad man ska göra för att ändra på det? Eller vad man ska göra när man känner att man inte orkar mer, för man är så trött efter alla försök och misslyckanden. Det är svårt att vara glad när det viktigaste av allt inte vill stämma. Det är svårt att vara glad när man lever i en sorts dimma, där man inte kan vara säker på någonting. Det är svårt att våga förlita sig på vissa känslor, för vem vet hur länge det varar? Jag är en expert på att göra om allt positivt människor säger till negativt. Jag vet om det, och ändå kan jag inte ändra på mig.

Är bara så trött. Trött på att inte veta, trött på att försöka och känna sig otillräcklig. Jag är trött på att gå och sukta efter något som är så otroligt långt borta. Jag är trött på att bli nedslagen av alla motgångar. Jag är trött på mig själv för att jag är så extremt värdelös på att låta motgångar eller misslyckanden rinna av mig. Jag är trött på mig själv för att jag tänker för mycket, och framför allt ältar för mycket. Jag är trött på mig själv för att jag aldrig kan känna mig lycklig.

Vad vill jag med mitt liv egentligen? Jag visste förut, men nu vet jag inte längre. Det känns som att det enda jag någonsin velat bara kommer längre och längre bort ifrån mig. Det gör ont som fan. Visst, jag kan lyssna på dom som säger att det inte är så konstigt att det inte stämmer, när jag varit borta från lagträning så länge. Faktum är att jag inte är mest bekymrad över att jag har tappat. Jag är mest bekymrad över mig själv, för med mitt psyke kommer jag inte att komma någonstans. Att vara jag är inte tillräckligt. Fuck.

Tänker avsluta med något positivt i alla fall (woow, duktigt). På torsdag ska jag åka upp till Stockholm och göra en magnetröntgen. Jag vill verkligen veta vad det är, för det känns som att allting går sönder igen snart. Jag vet inte om jag klarar av det igen. Så snart får jag förhoppningsvis äntligen en diagnos.

Just nu är tjockis-Anna på Teneriffa. Den jekeln. Saknar henne redan. När hon kommer hem måste vi ha tjockiskväll.

   

it ends tonight.

When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight will make this right
It's too late to fight
It ends tonight,
It ends tonight.

Okej, nu vet jag hur jag ska lyckas sova tolv timmar som de flesta andra gör på helger - skit i att sova alls natten mellan fredag och lördag, så får man sova tolv timmar natten till söndag. Inget jag funderar på att göra varje helg direkt, så det är byebye sömn underbara tolv timmar på en och samma natt.

Idag har jag sovit länge, varit ute och sprungit (skrattretande dåligt, det var ett lik som sprang), pysslat med musik och myst i älskade soffan. Har fått en massa bra musik och funderar på att bränna en eller två skivor senare ikväll. Nu måste jag dessvärre åka och jobba, fy fan vad tråkigt och jobbigt.

Bara jag kan välja vem jag vill vara. Det här dygnet har jag funderat mycket på det, och jag har faktiskt kommit fram till en del saker. Det känns bra. Har dock mycket kvar att jobba med. Känns tungt, men kan inte ta allt på en gång.


we like.

Var börjar man? Micket trevlig kväll, kul att mini-dotten hängde på. Rebeccak och jag har kommit på hur underbart det är med spontana och oplanerade saker, och hur tråkigt det är att vi gör sådant så sällan. Mer sånt tack, för sånt gillar vi!

Becca, jag och Malin kom till Pia halv elva på kvällen. 8.30 imorse drog jag och Becca därifrån, för att åka hem till henne och dumpa saker och borsta tänderna. Vi sov ingenting däremellan. Efter att vi hade gjort det skulle vi, dvs jag, karin, becca, thyrsson, emma o och pia göra iq-befriande jobb för klubben, packetera en massa jävla el-tandborstar. Gud vad länge vi höll på, och vi var så jävla trötta. Jag var seg, frukostmänniska som jag är fungerar jag inte utan frukost. Men det gick.ändå.

Hemma har jag sovit i tio minuter. Jag vet, jag är knäpp.

Just nu bråttas jag med mina äckliga ångesttankar som spökar igen. Not fair att bara dyka upp när jag är så trött och svag. Uuuusch, försvinn, försvinn, låt mig vara. Tur att jag har Bäx så jag slipper tänka så mycket, slipper ångra. Bra.

Nej, ska nog somna till oth snart.

complete me.

Haha, vi är knäppa. Jag är knäpp. Satt helt själv framför datorn igår och asgarvade. Hoppas att Becca garvade lika mycket framför sin dator. Älskade msn, haha. Älskade Bridget, älskade nya Bridget (Pia), älskade Bridget-parodi!! Haha, när jag trodde att jag inte kunde skratta mer så hittade jag en parodi på youtube. Så jääääävla skönt och vilken jävla kramp jag hade i magen :D
Här är den, se, upplev och älska --> http://www.youtube.com/watch?v=toeGpz-9PTI

Sitter och lyssnar på underbar musik (älskaälskaälska) istället för att skriva på min äckliga bokrecension. Att skriva på bokrecensionen har stått med på att-göra-för-dagen-listan i loggboken hela veckan, hur långt har jag kommit? En halv sida. Well done!

Borde packa min väska. Träningsdags (sista, buääh), sedan ska jag sova hos Becca. Ska inte säga vad vi ska göra, hahaha! Kul ska vi ha i alla fall, precis som vanligt.

     
    

vi vill skratta och inte skriva recensioner.

Herregud, har just spenderat "viktig pluggtid" till att kopiera det här sjukt roliga avsnittet ur Bridget Jones Dagbok till Becca på msn!! Men vad gör man inte för att dela med sig av det roliga. Herregud vad mycket man skratta åt en människa som inte ens finns på riktigt. Sjukt kul, sjukt värt äcklig pluggtid för att få någon annan att skratta.

emmak. säger:

20.00 Nu så. Löjligt att ha haft videon i två år och aldrig lyckats spela in någonting. Är ju en fantastisk FV 67 HV Videoplus. Bara att följa bruksanvisningen, hitta knappar osv. Ingen konst

emmak. säger:

20.15. Fnys. Hittar inte bruksanvisningen

emmak. säger:

20.35. Ha! Hittat bruksanvisningen under veckotidning. Då så. "Att programmera videon är lika enkelt som att ringa ett telefonsamtal". Utmärkt.

emmak. säger:

20.40. "Rikta fjärrkontrollen mot videoapparaten". Mkt enkelt. "Ta fram Index". Yyl, skräcklista med "Timer kontrollerade simultana HiHi öjud inspelningar, dekodern som behövs för kodade program" osv. Vill bara spela in Penny Husbands-Bosworths tjat, inte hålla på hela kvällen och läsa avhandling om spionageteknik.

emmak. säger:

20.50. Aha - illustration. "Knappar för IMC funktioner". Men vad är IMC funktioner?

emmak. säger:

20.55. Hoppar över den sidan. Bläddrar vidare till "Timer kontrollerade inspelningar med VideoPlus: 1. Uppfyll kraven för VideoPlus" Vilka krav? Hatar idiotiska videon! Känner precis som när man försöker följa vägskyltar. Vet med mig att vägskyltar och bruksanvisning inte stämmer, men kan ändå inte tro att myndigheter m.fl. kan vara så grymma att de avsiktligt duperar oss. känner mig som oduglig

emmak. säger:

idiot och som om alla andra i hela världen begriper någonting som undanhålls mig

emmak. säger:

21.10. "När videon sätts på måste klocka och datum justeras för exakt Timer kontrollerad inspelning (använd snabbjustering mellan sommar och vinter tid. Klockmeny hämtas med knapp och digitalsiffra 6". Trycker på rött och ingenting händer. Trycker på siffror och ingenting händer. Önskar att idiotiska videon aldrig hade blivit uppfunnen.

emmak. säger:

21.25. Yyl. Plötsligt syns huvudmenyn i TV:n med uppmaningen "tryck 6". Ajajaj. Upptäcker att jag antänvt TV-fjärren av misstag. Nyheter på videobandet. Ringt till Tom och bett honom spela in det, men han säger att han inte kan handskas med video han heller. Plötsligt hörs klickljud i videon och nyheterna ersätts oförklarligt till Blind Date. Ringt till Jude.

emmak. säger:

Hon kan inte heller handskas med sin video. Yyyyl Yyyyl. Klockan är 22.15, nyheterna börjar om en klvart

emmak. säger:

22.17. Kassetten går inte att få in

emmak. säger:

22.18. Aha - "Thelma och Louise" sitter i.

emmak. säger:

22.19 "Thelma och Louise" går inte att få ur

emmak. säger:

22.21 Trycker frenetiskt på alla knappar. Kassetten åker ut och åker in igen.

emmak. säger:

22.25. Har fått i nytt band. Dåså. Bläddra fram "inspelning. Vid Tuner läge startar inspelning vid tryckning på valfri knapp utom Mem". Men vad är Tuner läge? "Vid inspelning från videokamera el dyl. tryck AV prog källa 3 ggr vid tvåspråkig sändning tryck 1/2 och håll intryckt i 3 sek för att välja språk".

emmak. säger:

Gud! Idiotiska bruksanvisningen påminner mig om språkvetenskapsprofessor som jag hade på universitetet som var så medveten om språkets finare nyanser att han inte kunde yttra sig utan att råka i analys av varje enskilt ord: "Idag skulle jag vilja ... formen 'skulle', förstår ni, förekommer år 1570 i..". YYyl Yyyyl, nu börjar nyheterna

emmak. säger:

22.31. Såja, såja. Lugn. Penny Husbands-Bosworths asbest-leukemi-inslag kommer inte än.

emmak. säger:

22.33. Yes! Yeeess! "Inspelning pågående sändning". Det gick!

Yyl. Vansinne utbrutit. Bandet spolats tillbaka, stannat och åkt ut. Varför? Fan också. Fan också! Upptäcker att jag satt mig på fjärren i upphetsningen.

emmak. säger:

22.35. Praktiskt taget hysterisk. Ringt till Shazzer, Rebecca, Simon, Magda. Ingen klarar sin video. Vet bara en som kan - Daniel

emmak. säger:

22.45. Stön. Daniel gapskrattade när jag erkände att jag inte kunde programmera videon. Lovade att spela in åt mig. Nåja, har i alla fall gjort mitt bästa för mamas skull. Soännande och historiskt när bekanta är med på TV.

emmak. säger:

23.15. Fnys. Mamma ringt. "Förlåt älskling, hon kommer inte på kvällsnyheterna utan i frukostnyheterna imorgon. Kan du ställa in videon på BBC 1 klockan sju imorgon bitti?"

emmak. säger:

23.30. Daniel ringt."Öh.. ledsen Bridge. Jag vet inte riktigt vad det blev för fel. Den har spelat in Barry Norman"

emmak. säger:

HAHAHAHAHA

emmak. säger:

säg att du skrattar

beccak- galet jo säger:

HAHAHAHAHA JAG HAR SKRATTAT SEN DU BÖRJADE SKRIVA!!!

Sista träningen med S imorgon. Älskling och jag ska vara gulliga och ta med en påse bullar. Eller något. Plaska i duschen. Sörja i omklädningsrummet. I alla fall se till att det blir ett minnesvärt slut. Hata saker som tar slut.


soft.

Och du vet jag har rätt.
Jag har rätt, du har fel.
Javisst, så längtar vi tillbaka
till allt vi ljög om att vi gjort.
Och jag vet att du vet jag har rätt.
Jag har rätt, du har fel.
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss.
älskaälskaälska.

Ännu en skoldag avklarad, skönt. Vad som är skönare är att det inte alls är mycket att göra nu. Jag är så gott som klar med uppdraget i naturkunskapen (otroligt, första uppdraget jag gör klart på tre dagar), och det enda jag har sedan är en bokrecension i engelskan. Helt otroligt, det enda kurserna jag läser för tillfället är nk b, eng b, specialidrott a och ma b. Så himla slappt och skööööönt, mig njuter.

Ska iväg och träna nu. När jag kommer hem ska jag jobba lite med min engelska recension (som verkligen går åt skogen just nu, haha, usel), och sedan avnjuta en kväll med OTH och kanske PB. Iiiiiih, niiiiice.

Synd att det aldrig kan få vara verklighet.

Krav, krav, krav, men jag ska fixa det. Jag vill det här.

kärlek.

Saker och ting är på väg att lösa sig för mig, tror jag. Jag drar steg för steg ner på träningen, jag försöker att fokusera på det som är positivt, jag försöker att stänga av ångesten som kommer när jag är själv och när jag inte tränar, jag försöker hålla mig sysselsatt, jag försöker fokusera på saker jag ser fram emot, och jag är på väg att känna mening med livet igen. När fotbollen lossnar kommer nog det mesta andra att lossna, faller sig ganska naturligt.

Orättvist nog så har mina vänner det tufft och jävligt nu, bara för att jag är på väg att ta mig ur min långa, alldeles för långa, tuffa och jävliga period. Jag vill bara säga till er att ni var anledningen till att jag inte klappade ihop helt, trots att jag var nära. Ni var det enda ljuset jag hade, och det var ni som hjälpte mig att få hjälp. Jag hoppas att ni också ser vår starka och speciella vänskap som ett ljus i mörkret. Vi har ett särskilt band till varandra, och det finns inte bara där när allting går lätt och är roligt, utan det finns också där när allt annat känns skit. Vi har varandra, och det är i alla fall jag evigt tacksam över. Jag finns alltid här för er, ifall ni vill det. Jag är skyldig er hur mycket som helst efter vad ni har gjort för mig. Jag hoppas bara att jag ska räcka till för er. Jag älskar er obeskrivligt mycket och hoppas att vi snart tar oss ur det här tillsammans.

Alltid vi <3

image16


underbart.

Samma sekvens svischar förbi i mitt huvud, om och om igen. Det lilla momentet får mig inte bara att le, utan det får mig att känna ett lyckorus genom hela kroppen. Lyckorus som jag inte kunnat känna av på månader. Lyckoruset jag har saknat. Det lilla lyckorus som man kan leva på ett par dagar, ibland en vecka. Något så litet kan göra en hel dag. Det bästa är att igår var det inte bara ett litet moment som gjorde min dag. Det var en träning i skolan, det var besöket med mamma, det var mina vänner, det var Eneby-träningen, det var one tree hill, det var allt. Allt blev bra, tack vare det lilla. Så jävla underbart. Fotboll är så jävla underbart, jag älskaaaaaaaaaaarr det. Snart ska jag vara tillbaka på riktigt.

lilla vän, du gör mig orolig.

jag överlever.

Mycket kan sägas om igår, och det är knappast att jag orkar rabbla upp allt. Trevlig kväll med myyyycket trevliga människor, många trevliga och roliga stunder, mycket skratt, och måttliga mängder av allt. Lyckat. Nästan allt, haha, men det kan vi ta. Det slutade med att jag och Bäx fick gå hem från Hugos till henne på karlshovsvägen 82, Eneby, först efter att ha passerat statoil på stockholmsvägen förstås (ett måste för oss). Halv tre var vi hemma hos henne.

Idag har det varit nästan fullt upp. Tidigt hem från Becca, frukost, cyklade iväg för att jobba, cyklade hem för att städa, hade släktkalas (ja, igen), sedan ut på promenad med Bäx, sedan hem till soffan och oth. Min dag. Lugn först efter åtta.

Nu kommer tankarna, är jag förvånad? Nae. Lyckligtvis för trött för att orka bekymra mig. Ska ändå dit imorgon. Har saker att se fram emot. Fortfarande upprymd efter igår. Positiva segrar, känns skönt. Jag är på rätt väg, det känns. Jag vill förändra, och jag förändrar. Jag klarar det här. Det har jag sagt hela tiden, mer eller mindre.

Jag klarar mig alltid, oavsett om resultatet blir bra eller dåligt. Ny vecka, nya utmaningar, mer kamp och förhoppningsvis seger. Jag vill, jag ska.


Gör nånting,
gör nånting nu.
Förstör nånting.
Slå mig, förstör nåt,
jag överlever.

KENT <3

something's lost that means so damn much.

arg, arg, arg, jag blir så arg. Det är inte rätt, det är fel, fel, fel! Jag vill inte känna mig maktlös, jag vill kunna förändra. För det här är viktigt.

Micket bra fredag i övrigt. Dagen började inte så bra egentligen, jag suger fortfarande på fotboll, men nu börjar jag bli van. Sedan var det matte, den var väl okej, och sedan var ju skoldagen slut - bra. Jag, Klinga (haha), och Bäx gick på stan. Lyckosam runda faktiskt. Avslutades med en fika på fräcka med Bäx. Micket trevligt.

Sedan stressade jag hem, åt och bytte om, för att cykla till fyrby. Fredagsträningarna är alltid lika roliga (otroligt att jag kan tycka att det är kul trots att jag bara blir påmind om hur dålig form jag är i), gillar människorna där. Vi har kul och vi är fokuserade. Vi vill.

Ikväll har det varit oth för hela slanten. Smått beroende framkallande, det har du rätt i rebbank.

Imorgon hoppas jag på att det blir kul. Det tror jag verkligen att det blir.

jag vill så gärna hitta det. gör jag det så kommer allt kännas mycket bättre, det vet jag. det betyder allt.

jag fortsätter.

Vaknade av en konstig och jobbig känsla. Kände mig så extremt blottad (ej bildligt talat) och tom. Rädd på något sätt också. Usch och fy.

Skön dag i skolan i alla fall. Älskar att sitta med tjejerna i klassen och bara prata (samtidigt som man flitigt jobbar matte förstås). Älskar att vi tjejer kommer så himla bra överrens, vi har en finfin sammanhållning, jag, Annax2, Karin, Bäx, Sama och Sofie. Kan väl lika gärna passa på att säga att jag gillar min klass överhuvudtaget, även de busiga/jobbiga boysen.

Är extremt trött och har inte pluggat någonting idag heller. Kanske att jag orkar börja på uppdraget i Nk B (kommer iof ändå bara sitta där med idétorka), kanske att jag orkar börja på recensionen i engelskan (trots att jag inte läst färdigt boken), kanske att jag orkar slå upp matteboken (föga onödigt, jag ligger redan före. Men när jag inte orkar jobba med något annat brukar jag jobba matte, för att inte få dåligt samvete för att inte ha gjort något alls). Hm, ja, det lutar åt ännu en pluggfri dag. Fler sådana tack. Ja, jag är lat.

Imorgon skulle det inte sitta fel med en sväng på stan efter skolan (mouhaha, bara två lektioner imorgon och slutar vid två). Har upptäckt att det börjar bli ganska kallt, vilket påminde mig om att jag inte har någon vinterjacka, att jag knappt har några tröjor (i alla fall inga jag tycker om), vilket påminde mig om att jag så gärna vill hitta jeans!!! På kvällen är det i alla fall den berömda fredagsträningen med Stefan Andersson (wääj, kul!), och efter det hoppas jag på att få en kväll med första säsongen av Karins och Beccas älskade OTH. Får påminna Bäx om att ta med sig boxen till skolan imorgon.

Lördag ska jag, Anna och Karin fira Bäx hemma hos henne. På kvällen är det inflyttningspartaj hos Lina-Lajna, med en massa trevliga människor från laget. Det kan ju inte bli tråkigt i alla fall!

Nu ska jag se prison break.

...

och så släppte jag plötsligt jag taget.

bara konstigt.

Var börjar jag? Har varit en helskum dag. Började med duggan imorse. Skrev massor, men ändå kändes det som att jag inte fick med allt. Ju längre tiden går desto mer övertygad blir jag om att det inte gick så bra som jag trodde. Efter duggan var jag helt hjärndöd, men satt ändå tillsammans med Anna, Melina, Tessan, Fredrik och Karin och jobbade lite matte i någon timme. Sedan var det äckellunch, och jag har mått så jävla illa hela dagen sen dess. Äckel slemgryta.

Nästa händelse var dagens viktigaste; besök hos Jan Ekstrand. Han gjorde en noggrann undersökning och lyssnade bra på mig. Han kunde dock inte ställa en diagnos, utan jag ska åka upp till något sjukhus i Stockholm och göra lite mer specifika undersökningar, inklusive magnetröntgen. Förmodligen får jag komma dit inom tre veckor, men får vänta några dagar innan jag får reda på när. Fick en remiss till LFC:s sjukgymnast också, tanken gör mig bara så otroligt trött. Önskar att tre veckor bara kunde flyga fram. Jag orkar inte vänta. Men jag ska väl ändå försöka vara lite positiv, jag hade ju knappast kunnat hoppats på bättre. Jag borde vara jätteglad. Men jag är inte det. Bra Emma. Inte.

Var helt död och slut av trötthet och hunger när jag kom hem. Åt gröt och tog en tupplur på soffan, sen åkte jag till gymet. Misslyckat. Misslyckad. Jävla fan rent ut sagt. Orkar inte, sluta, sluta, sluta. Lämna mig ifred. Låt mig göra som jag vill. Låt mig leva och må bra utan att göra mig illa.

Vill att tiden ska gå fortare fram. Hjälper det? Jag hoppas det.

Beslutsångest.

well done.

Herregud vad jag har varit positiv idag. Är otroligt stolt över mig själv, och det var längesedan jag var. Jag kan rabbla upp en massa positiva saker; fina höstpromenaden med mina fina vänner imorse, kunde lägga upp bollen på nacken och göra armhävningar (det var något nytt) på fotbollen i skolan, det var god mat i skolan, jag har en positiv känsla inför duggan vi har i nk b imorgon (trots att jag inte pluggat så farligt mycket inför den), jag, becc och karin var en kortis på stan (alltid trevligt. oftast i alla fall), åt god mat innan träningen, träningen var kul (inte fullt så värdelös längre, och det är ju trevligt. men en bra bit kvar till formen ändå :/).

Mer positivt; Jan Ekstrand imorgon. Då kommer domen. Nevars. Men förhoppningsvis kan jag äntligen få klara ut en del frågetecken kring mina jävla ljumskar. Dom är inte helt bra än. Cp.

Sedan finns det ju fortfarande negativa tankar, och dom hoppar fram så fort jag är ensam. Fegt och elakt. Men idag har det varit så mycket positivt, att jag inte tar åt mig av dem på samma sätt som vanligt. Framsteg kallar jag detta.

Dags att plugga kanske, hehe.


så var den helgen över.

Jag är helt sluuut. Ska sätta på Man Utd - the movie (som egentligen är en dokumentär) och somna till den. Karin, jag vet att du gärna vill se den, och jag lovar att låna ut den till dig om du ber riktigt snällt.

Igår var en bra lördag. Jag tränade, pluggade, såg Prison Break, halvsov framför tv:n och gick långpromenix med Bäx. Idag har jag faktiskt inte gjort mycket mer än att jobba, titta på lillebrors match, varit på släktkalas och plugga. Idag var en mindre bra dag, och jag undrar inte varför.

Blä, får sån jävla ångest. Svag, svag, svag, du är svaaaaaaag. Lär dig stå emot, så slipper du ångesten. Vill, men kan inte. Vill och vill inte. Berätta eller inte berätta? Jag blir galen, av velighet, demoner och självförakt.

snart.

tack.

En riktigt jävla pissig vecka fick ändå ett väldigt bra slut. Tack älskling <3

Som systrar i jeans, det är så jävla rätt. Vi är så jävla rätt för varandra. Ni är så jävla bäst. Ska titta i mitt fina album sedan, det finaste jag någonsin har fått av någon.

Ska träffa Bäx senare, ska också se vad de andra tjockisarna har för sig. En riktig tjockispromenad vore underbart.

jag ska fan inte ge upp, jag ska klara det här.


don't care about me.

jag vill bara säga förlåt till alla som jag gör ledsna i min närhet.

det är inte lätt...

att låta positiv när det känns som att livet är allt annat än positivt.

Jag orkar inte att ha det så här mer. Det är panik, ångest, och bara orkeslöshet. Jag kan knappt ta mig upp ur sängen längre. Jag vill bara ligga kvar och skita i allt. Jag säger som du, jag orkar bara inte bry mig snart. Nej, jag vältrar mig inte i självömkan, jag tycker inte synd om mig själv. Inte ett dugg. Det är rätt åt mig.

give me strength.

get a grip.

Idag är den dagen jag tar tag i mitt liv. Det pyttelitet steg, men det är ändå ett steg i rätt riktning. Ibland måste man helt enkelt börja smått. Usch, det är riktigt jobbigt det här och förmodligen kommer det väl att bli jobbigare, men vem fan sa att det var lätt? Jag är den enda som kan göra något åt det här, så nu får jag skärpa mig. Försöka i alla fall.

GRATTIS ska jag säga till min underbara storasyster som fyller 19 år idag :)

Det är ett skämt hur någon som jag lyckats få såna underbara vänner som ni. Jag måste vara så grymt lyckligt lottad. Ni är bäst <3

Bilder från insparksfesten och mallorca

     
      

       image14


välkommen åter.

Välkommen åter som det heter. Känns som att det är femtioelfte gången jag gör en blogg nu. Jag kunde helt enkelt inte låta bli.

Idag kom RebeccaK (som för övrigt fyller 17 år idag, grattis honey) på en bra idé. För att få in lite positivitet mitt i vardagen så ska vi skriva något vi ser fram emot för varje vecka i loggboken. Jag kunde fylla nästan varje vecka fram till jul. Den här veckan ser jag fram emot min och Bäx promenad på fredag (iiih, just like "old times"), nästa vecka ser jag fram emot läkarbesöket hos Jan Ekstrand och Linas & Simonas fest, veckan efter det släpper kent nytt album, och sedan kommer jag till en vecka där jag inte ser fram emot något, och sedan så orkar jag inte skriva mer om mina se-fram-emot-grejer.

Nu har jag haft två veckor igång med fotbollen. Det är inte bra till 100 % än, men ljumskarna gör inte ett dugg ont när jag spelar, och jag är totalt värdelös och har tappat jättemycket, men det är så JÄVLA SKÖNT att vara tillbaka! Ännu bättre är att Eneby vann div.3 och därmed är tillbaka till div.2 igen :)

Nu borde jag verkligen inte sitta här och skriva, har massor att plugga! Usch och fy, men så går det när man är lat och skiter i att plugga i helgen och på hemstudiedagen.

Au revoir.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0