see me.

ibland känns det som att alla ord tappar sitt värde, dem spelar ingen roll.
ord är överskattat, sägs det.
jag vet inte om jag någonsin har saknat ord så mycket just nu. jag vet
inte när jag senast kände mig så förvirrad.
en värld av gissningslekar. inbillar jag mig eller inte?
vissa saker ska man inte behöver anstränga sig för, sägs det. ändå
håller jag på att ta slut av all ansträngning. jag kan inte bara vara,
jag måste försöka, jag måste kämpa, kan inte ge upp.
ibland är det bara så jobbigt att inte bli sedd. ibland undrar man
varför man anstränger sig så och gör sitt bästa, om det inte är till
någon nytta.

jag tror att det är till någon nytta, även om det inte alltid känns så.
vissa saker är värt att kämpa för, man kan inte bara låta det glida
ifrån en.
vissa dagar känns det långt borta, andra nära.
det finns där, så länge man tror på det.

tummen i ögat?!

seg dag. det enda som inte har varit segt är träningsläran (jag tror jag har en nytt favoritämne) och föreläsningen som jag, anna och melina var på ikväll. en föreläsning om självförsvar. det låter väl praktiskt?

enligt föreläsningen kan man dela upp killar i tre grupper;
1. normala killar
2. fega killar
3. farliga killar

ja, vad lärde vi oss? om jag förstod det rätt så skulle man bara ignorera fegisar (walk away!) medans man skulle bemöta de farliga killarnas våld med våld. vad skulle man göra då? inget konstigt egentligen, typ bara trycka sönder den farliga killens ögon, slita sönder näsborrarna eller ta en tugga av örat. det roliga är att jag stod där och försökte hålla mig för skratt, för jag trodde ju att han skämtade. tydligen var det inget skämt, där ser man. ofta en tjej skulle tänka på att trycka sönder någons ögon eller ta sig en smakbit av örat, mitt under en våldtäkt? visst, det han menade var väl kanske att det är något vi borde göra. jag har svårt att tänka mig att jag skulle kunna göra det. jag har rätt svårt att tänka mig att jag ens skulle tänka i en sådan situation, jag kan inte tänka mig annat än att allt man gör sker instinktivt. det är ju som anna sa: "man kan ju inte bara säga 'stopp, jag måste tänka vad jag ska göra först'".

jag har fått lite gjort idag också, det är väl ett plus. dock inte så mycket skolarbete, som önskat, men det kommer en dag imorgon också.

jag saknar fortfarande min syster hemskt mycket :(




orka.

nä, usch vad trött jag är. trött efter träningen, trött på det sömniga viset, och trött på mig själv. det är ju helt jävla hopplöst, jag  blir så otroligt irriterad på mig själv. jag är trött på att syster är borta, du får fan ta och komma hem nu, jag saknar ihjäl mig. trött, osäker, otrygg. jag vill inte. jag vill gömma mig.

inte blir det bättre av att jag har börjat bli lat och skjuter upp det ena efter andra! det 'r skola, det är jobbansökningar, fakturor som ska betalas och gud vet vad. jag brukade vara en sån som tog tag i saker, men så är icke fallet längre. inte ens mitt rum orkar jag ha någon ordning i (men det är okej, det tillhör väl ändå åldern?)

mm, jag är negativ. kan ju försöka avsluta med något positivt. jag hade faktiskt en bra helg, mina vänner också. min syster har det bra i asien (hon lever - väldigt positivt). och... det kommer alltid en ny dag imorrn.

nöjd.

igår spelade vi värmbol-cupen, där man spelar på 7-manna inomhus. jag vet inte vad det bästa var, om det var allt skratt mellan matcherna, vår oseriösa uppvärmning inför matchen mot haninge, våra knäppa tränares sång, att lira, att slå rågsved efter förlängning och straffar, eller om det faktiskt var att vi vann alltihop?!! jag säger allting. jag älskar fotboll och jag älskar det här laget jag har hamnat i.

idag är jag riktigt utmattad. inte konstigt, då jag vaknade 05.22 igår utan att kunna somna om och vi spelade 6 stycken 25 minuters matcher. dagen framför mig ser inte jätterolig ut, men ikväll blir det mys och bio :) anna och becca ska till göteborg och se oasis, jag behöver nog inte säga att jag hoppas att ni får kul, för det vet jag att ni kommer att ha.

gör mig fri, så att jag kan få njuta av livet och allt bra som händer, njuta på riktigt..



<3


bra dag.

jag har haft en bra dag. trots allt har jag det. den har bjudit på mycket skratt.

"tänk dig om man skulle ha 12 m fläskkorv istället för 12 m tunntarm i magen. fatta vad kul!" - anna "sär" svensson

karin och jag hade en trevlig promenad. galanta granater, statoil-kakor, sämsta hundburar, hockey och fulbilder kan verkligen göra en dag.



allt om ingenting.

jag har verkligen kommit av mig i mitt bloggskrivande. inget känns bara värt att skriva. jag har inget behov av att skriva något här, inte många läser och är så jätteintresserade... och på något jäkla vänster får jag ändå för mig att jag ska skriva. och vad har jag då att skriva om?

jag saknar galet mycket just nu. jag gillar inte saknad.
jag har dåligt samvete.
mina ljumskar fortsätter att bråka och hota.

tv-spel är roligt.
gandalf är bäst.
kläckeribolaget är faktiskt också roligt.

nu ska jag snart iväg och spela fotboll, det är ju också roligt (så länge det inte gör ont)


i miss you.

jag vill bara ha dig här. jag vill se dig, höra dig, prata med dig. jag vill känna att min syster är här. jag vill kunna prata med min syster, men nu kan jag inte det. åh, vad jag saknar dig. jag har aldrig saknat dig så här mycket.


det ser så enkelt ut. men det är en falsk fasad, det är inte verklighet. jag vet inte om det är styrka eller skådesspeleri. jag vet bara att det förmodligen aldrig försvinner. jag vet bara att jag förmodligen aldrig kommer att hitta henne igen. och det är en sorg.


Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå



happiness.

hmf, känner inte något större behov av att blogga längre. vad finns det att säga?

skolans datasystem är fortfarande ur funktion, vilket innebär noll lektioner vår första vecka (yeaj)
fotboll är väldigt roligt och flyter på bra.
jag har körkort.
jag har en underbar familj och underbara vänner.
jag är kär.
min dator är full med bra musik (som kent och coldplay) och bra serier (exempelvis grey's)
jag lever ett friskt och hälsosamt liv, med intakta kroppsdelar i behåll.

jag vågar helt enkelt säga att jag är lycklig just nu :)



it feels good.

it feels pretty damn good. riktigt jävla bra.

man kan inte må annat än bra efter (den långa) gårdagen. jag har haft så himla roligt med tjejerna i laget och haft så himla roligt på planen. vi har kämpat som djur, och fick ta oss igenom ett flertal sudden death i slutspelet. årets rensning gjorde dock att vi föll i finalen, men skitsamma, för vi hade en kanondag och gjorde en riktigt bra turnering. det är nästan så här det är när fotboll är som bäst; en heldag med laget, match efter match, pepp efter pepp, kämparanda, laganda, skratt, och vinna (förutom sista såklart).

nää, nu har jag annat som väntar. nåt som också känns riktigt bra :)



wie.

mig tycka om det här :)


jag saknar dig.

jag vet att du kommer tillbaka, jag vet att du bara ska vara borta tre månader. men jag saknar dig verkligen. igår kändes det som att jag hade så mycket att säga till dig, men du är inte här. du är på andra sidan jordklotet. jag somnade till vår älskade kent och med en tung sten i bröstet. jag vill ha dig här, jag vill ha min syster här nu. jag trodde verkligen inte att jag skulle sakna dig så mycket, och verkligen inte så snabbt.

jag är sjuk. jag blir aldrig sjuk ju, bara lite förkyld någon gång om året. nu har jag halsont, hosta, ont i bihålor, jag snorar och slemmar och mitt huvud är tungt. och det är fan i mig cup på söndag! jag SKA vara med. för att kunna med måste jag verkligen vila. jag hatar att vila. jag hatar att ligga still, jag hatar att sega.

jag är rastlös! och jag saknar.

nytt år.

nytt år, ... (läs: slogan fattas. vi jobbar på det)

vi hade en riktigt bra kväll igår. bäxet och särbarnet hade gjort mat till mig och gandy, riktigt fint och mysigt hade de gjort det. de hade till och med städat (ja, för vår skull). vi gjorde årskrönika, läste upp förra nyårets hemliga lappar, drack lite vin, spelade ett roligt spel helt perfekt för oss (vi är bäst på cp-leken, regerande mästare). vi gjorde oss i ordning, skrattade och bara hade sådär bra som vi kan ha det. sedan åkte vi vidare till annas bror calle i ljura. en mindre fest som bjöd på det mesta, typ som trevligt folk, limbo, armbrytartävling, våfflor, dryghet (på ett kul sätt), skålar och voff.

det bästa på hela kvällen var nog när vi fyrade skålade. en skål för 2009, för framtiden, och för oss. det är vi, även i framtiden. just i det ögonblicket bara kände man hur rätt vi verkligen är för varandra, hur mycket vi tycker om varandra, och hur mycket vi alltid ska kämpa för oss. framtiden väntar på oss, och tillsammans ska vi klara av den.

det är bara kärlek. okej, kanske lite lööööv. eller lite seriously. lite elakheter, dryga kommentarer, karins fjantiga slag, oseriösa diskussioner, mycket internt, och ironi i mängder. det är lite av varje, och allt är vårt. bara vårt.


hoppas du har det bra syster, jag tänker på dig. synd för dig att du inte kan lyssna in de nya låtarna, för dom är underbara.

det kommer kanske en förändring
nålens öga


själklart är det kent.

RSS 2.0