one more day.

ååå, bara en enda dag kvar till årets första träningsmatch! min första match utomhus på jag vet inte hur många månader. och nu ska inga jävla ljumskar få hindra mig ifrån att spela. gud vad det ska bli kul! :)

idag har varit en helt okej dag. vaknade upp med älskade j, sitter aaaaldrig fel. sedan har jag bara haft en enda lektion, nämligen fotboll. det var en mindre rolig uppvärmning (kanske hade varit roligare om jag hade haft fötterna med mig idag), sedan specialträning där jag bara körde snabbhet med och utan boll. kände mig bara klumpig och långsam, inte världens roligaste. men men, tanken är väl att jag ska jobba upp snabbheten som jag tappat.

väntar på att klockan ska ticka på lite till. egentligen borde jag plugga lite svenska, men får se om jag orkar med det. ska nog äta lite mackor och titta på top model istället, i väntan på att det ska bli träning. efter träningen kommer bäx, käx och ellen till mig, mys mys. anna kunde inte, lite synd. men det kommer fler tillfällen. så himla skönt att ha henne hemma numera faktiskt. man blir glad av dig tjockis :)



image116

saknad <3

bra dag.

idag var den första braiga dagen den här veckan. visst började den väl inte så jättebra imorse (jag var av någon dum anledning stressad och irriterad, vilket gick ut över stackars älskade joel), men det vände ändå på fotbollen. vi var bara fem tjejer där idag, så då delade vi upp oss och spelade treorna mot tvåorna tillsammans med killarna. det var lite prestigematch för vissa, vilket märktes ibland. men jag tyckte det var kul att få känna på lite högre tempo, och bättre blev det när vi faktiskt vann när jag trodde att vi skulle torska :)

ikväll var det en rolig träning också. emma nilsson var med oss idag, long time no see :). snart lagfest också, pris till bästa utklädsel. temat är gubbe och tant. becca och jag känner oss riktigt laddade, vi blir besvikna om vi inte tar hem priset. hehe, s+m ;)

image115


jag vill inte läsa något jävla block.

helt plötsligt har vår kära rektor fått för sig att vi ska läsa kurser i block i trean. man kan därmed inte välja vilken kurs man vill, utan att få en, två eller tre extra kurser på köpet. det innebär att man inte har tillräckligt med poäng att läsa de kurser man verkligen vill läsa. grejen är bara den att ingen vill läsa något jävla block. bra att vi elever ens fick vara med att påverka det här. vi fick inte ens chansen, vi fick höra det först igår. mia sa att jag hakade upp mig lite för ordet block. block, bock, kock, vem bryr sig? jag bryr mig inte om att det heter block (även om det låter fult). jag vet bara att det är bland det sämsta jag har hört, och idag blev jag riktigt trött på all jävla bullshit. mer makt åt eleverna tack.

överlevde lyckligtvis massakern tack vare becca, och indirekt karin som gav upphov till vår underbara och förbjudna skrattattack. kramp i magen i flera minuter :D

det är bara så himla hemskt. det värsta är väl maktlösheten. att inse att man inte kan göra ett jävla dugg. det är orättvist och sjukt sorgligt. fick höra idag att hans bästa kompis befann sig i italien när han fick höra det, han skulle komma hem inatt. är det något jag inte vill här i livet så är det att befinna mig långt ifrån dem jag älskar, och sedan få reda på att någon jag håller av inte längre lever.

nu måste jag plugga svenska b, snaaaaaaaark

be grateful.

lovet är slut, trist. ingen jätteilla första skoldag i och för sig; fotboll en timme på förmiddan och engelska kommunikation kvart i fyra till kvart i fem (BLÄ). fotbollen var inte superkul idag, men det var ju i alla fall fint väder. mina ljumskar kände jag av hela tiden, fuck också.

nu ska jag nog faktiskt försöka få lite gjort istället för att sitta här och mölja. vill egentligen gå en promenad ute. åå, det skulle vara så nice. ska försöka få med mig någon sen innan jag börjar. annars har jag ju mobilen med bra musik :)

älskar dig så mycket, du är finast. någon gång kommer det bättre tider. sånt är livet, tyvärr. förjävligt orättvisa saker händer, men livet fortsätter ändå. the world spins madly on. jag ska bara hålla tummarna, inte ta något för givet, och hoppas på att jag aldrig någonsin får vara med om något så hemskt.

jag är så jävla lyckligt lottad i den här skitvärlden, jag är riktigt tacksam för det.

Even when you've paid enough
Been pulled apart, or been held up
With every single memory of
The good or bad, faces of luck
Don't lose any sleep tonight
I'm sure everything will end up alright
You may win or lose

But to be yourself is all that you can do

alla borde ha en syster som min.

bra dag. vaknade upp med min älskling. när han åkte på match var det dags för mig och sis att städa övervåningen. vi tog också äntligen tag i att rensa avloppet i handfatet, eftersom att det har varit typ stopp där i någon vecka. så jäääävla gross, typ svart-grönt-grått slem med massa hår, uuu. kväljningar. medan vi ändå var i farten tog vi avloppet i duschen också. usch! men rent är det nu i alla fall :)

sedan lekte jag och min syster top model, haha. hon gjorde i ordning mig, sedan gick vi ut i det fina vädret för att ta lite kort. alla borde ha en syster som min <3

   

:)

mycket gladare igår och idag. igår spenderades typ hela dagen i linköping. det var rehabträning med min goa och galna sjukgymnast helena, lunch på claras med k&b, och fika hos annukka+bebis amelie. väldiiigt trevligt hade vi. förlåt k ifall vi var elaka mot dig. men man får ju minnas nyckelfrasen i vårt gäng; "ta inget personligt". hehe. ja, för så elaka är vi mot varandra. alltid är det någon som blir mobbad.

på kvällen kom älskade j till mig, och har varit med honom hela dagen idag med (förutom när vi båda gymmade). vi har god mat och prisonbreak säsong ett att se fram emot, wihi! älskar dig, du är så jävla underbar!

det är bara så synd att han gör någon annan olycklig för att göra mig lycklig. det känns faktiskt mindre bra.

som jag meddelat mina vänner k&b kan jag äntligen gå på min dubbla årsförbrukning igen! grattis mig själv :D
fick vykort från anna idag. intressant att höra att de inte kan prata engelska på sardinien (italien). grattis anna :D ska förresten bli skönt att få hem henne.

och jag SKA, SKA, SKA vara med på vår första träningsmatch 1 mars. det är mitt mål. missar jag den i år igen, pga. mina skithelvetesäckligafitt-ljumskar, då ska jag dränka mig. i alla fall på låtsas.

you guys make me happy :)

image103

image109

image110


ej infriade mål.

har jag räknat någon matte idag? nae.
har jag adresserat kuvert och packat ner brev idag? nae.
var det något jag borde ha gjort idag? ja.
kan jag göra det imorgon? nae.
kan jag göra det på fredag? helst inte.
kan jag göra det på lördag? nae.
kan jag göra det på söndag? antar det. suck.

vill jag få något bra betyg i matte b så måste jag nog se till att lära mig det där. vill jag har något sommarjobb får jag nog se till att skicka iväg ansökan snart. jag är sent ute med båda. jääj, grattis. vad har jag egentligen gjort istället idag? sett massa oth, gått långpromenad, pratat med becca i telefon (bäst hittills idag) och sett top model på tv. well done emma.

snart ska vi i alla fall åka på 50-års kalaj. då tänker jag faktiskt inte alls tänka på det jag borde ha gjort idag. då ska jag enbart ha trevligt och glömma allt som inte är trevligt i mitt liv just nu. så det så.

just another day.

jag vaknade sju imorse. kunde somna om efter en kvart. vaknade nästa gång åtta, och då var det kört. min klocka hade jag ställt på nio. men som vanligt totalvägrar min kropp att låta mig få mer än 7-8 timmars sömn. hann i alla fall se ett one tree hill avsnitt innan simona kom och plockade upp mig. tillsammans med a. frank och cissi satt vi hemma hos s och bestämde lite, medan vi åt goda mackor. trevligt var det.

blev en lång promenad hem, tog ett varv kring strömmen också. egentligen pisstråkigt väder att promenera i, men med underbar musik i öronen fungerar det bra. man hinner tänka en hel del när man tar promenader, vilket kan vara bra och dåligt. jag försökte peppa mig själv, vilket inte är så lätt eftersom mitt irrationella jag fortfarande finns kvar och stör mig. förnuftiga e och irrationella e bor i mig. gissa vem som är starkast?

jag blir så trött på det här. jag är trött på besvikelser. trött på att göra mig besviken. trött på besvikelser på människor och besvikelser på världen. jag vill inte göra så här. innerst inne vill jag inte det. men jag gör det ändå. varför? är det på grund av saker som hänt tidigare? är det på grund av något som någon har sagt till mig tidigare? är det på grund av att det är så samhället fungerar idag? det gör mig ledsen, för det är så fel. varför man så här?

jag måste plugga idag. jag måste fatta matten, för jag har prov tisdag efter lovet. jag måste göra den där psyk-uppgiften som ingen annan behöver göra (thank you very much tw). jag måste egentligen ta kort till mitt cv, addressera kuvert och förbereda för att skicka iväg mina jobbansökningar. det är en massa måsten. men jag har lov. jag vill inte göra sånt.

varför känner så många att man önskar att man vore en annan? det är så fel, det med...

ikväll ska vi i alla fall fira min gudmor/moster som fyller 50. ska i alla fall bli trevligt det, få lite annat roligt att tänka på. träffa lite släkt som man inte gör så ofta. jag gillar min släkt, tack och lov.

image108
var är tjejen som aldrig brydde sig om fel saker? var är tjejen som trodde på sig själv? var är tjejen som inte var så allvarlig? var är tjejen som bara kunde ta med sig bollen ut på gatan och sedan stå där hur länge som helst, dag ut och dag in? var är tjejen som visste vad hon ville, men som kunde hålla det på rätt nivå? var är tjejen som mådde bra? varför försvann hon?

håll ut.

Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.
Kom gör ett hål i min kevlar... själ.

jag är förälskad i ett rockband. okej, kanske inte förälskad. men jag älskar allt med kent, från topp till tå. du förstår, du förstår, du förstår så bra. så jävla smart.

har inte hunnit duscha sen jag kom hem från gymet. gymträning är det enda jag kan köra, och eftersom jag har lovat att vila kan jag inte ens göra det särskilt mycket den här veckan. vila, jag hatar att vila. jag vill ta ut mig, jag vill springa, jag vill lira boll. men det får jag inte nu. det är hemskt. heeeemskt. jag kommer att bli otränad. jag som har varit i den bästa fysiska formen någonsin. fan, jag vill inte ha ont. jag vill spela fotboll.

men som sagt, deppa hjälper inte mycket. jag försöker att hålla modet uppe. funkar bra genom att sysselsätta sig med annat, eller att umgås med någon. ikväll ska one tree hill bli min räddning. har laddat ner hela SEX AVSNITT FRÅN SÄSONG FEM, woho! väntar bara på att pappa ska visa mig hur jag ska bränna dom på skiva. sedan blir det att nörda.

hoppas anna-panna har det bra borta i italy. det har hon säkert. hon är bra på att ha det bra. jag avundas henne lite ibland faktiskt.

nej, vad sägs som att hoppa in i en dusch?

håll ut nu. det är allt. håll ut.

skit.

du minns den du var med förakt, lite hat
man blir lik sin mor eller far
du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår
men i själen din
ja långt långt in
ekar tonåringens vrål


jag försöker. men nae, jag lyckas ändå inte riktigt. jag är ledsen helt enkelt. jag vill inte ha ont i ljumskarna. jag vill inte missa första träningsmatchen. inte andra, tredje, fjärde... jag vill inte missa säsongen. jag vill inte ha ont. jag vill träna. jag har inte tränat hårt på en vecka.

jag vill inte, vill inte. bort, bort, bort. lämna mig ifred. jag kan inte.

jävla skit. skitljumskar. skittankar.

nu ska jag äntligen ringa någon som jag borde ha ringt för längesedan.

ont.

Dom säger jag varit farlig
Alltid har jag varit svag
Dom säger det är nåt med mitt huvud
men ingenting har någonsin
varit så nära ett svar

det är läskigt ibland när man möter människor som på så kort tid lyckas fånga helt rätt bild av en, samtidigt som det finns människor i ens närhet som man umgåtts med längre men som inte alls har förstått sig på en. eller samtidigt som man själv inte har en riktigt tydlig bild av sig själv. sådana människor förvånar mig och berör mig väldigt mycket. det gör nästan ont på samma gång. det gör ont när någon säger att man måste hitta en egen identitet, utan att ta hjälp av några verktyg. det gör ont när någon rör i saker man lämnat bakom sig, saker man vänt ryggen till och försökt att förtränga. det gör ont i mig när jag tänker på allt jag varit med om som jag inte velat vara med om. det gör ont i mig när jag tänker på vad jag varit med om senaste året, det gör ont i mig när jag ser hur det har förändrat mig. det gör ont i mig när jag förstår hur jag har påverkats av det som hänt för länge sen. det gör ont i mig när jag tänker på att jag är någon jag inte vill vara. jag är varken stark eller stabil. jag är ömtålig. jag tror jag är mycket ömtåligare än vad både jag själv och andra har insett.

vissa sår tar tid att läka.

det är svårt. men jag vill inte ha det så här. jag vill inte vara sådan. jag vill sluta önska att jag vore någon annan, med en enkel och okomplicerad tillvaro. jag är den enda som kan göra något.

det är svårt.

jag har min familj, mina vänner, joel, KENT att glädja mig åt. vissa människor gläds åt en dollar om dagen, vissa åt ett litet ruckel att bo i. vissa blir glada om någon ens tilltalar dom. eller tittar på dom. jag är lyckligt lottad. jag måste tänka så. annars kommer jag inte att fixa det här.

hopelessly devoted.

jag borde sova, ska upp skapligt imorgon. ska till min sjukgymnast helena i linköping, så måste olyckligt nog ta pendeltåget. men jag kan inte sova, jag är klarvaken. det är inte för att jag är tankspridd, som i vanliga fall. utan jag är fast och såld. jag kan inte sluta lyssna. jag kan inte ens bestämma mig för vilken låt. alla låter lika underbart.

vad ska jag göra? jag är hopplöst förälskad i sveriges bästa band (och säkert mest hatade band av många). jag älskar allt. stilen, attityden, musiken, sången, texterna, medlemmarna, och tillsammans är de så jävla bäst. förut var jag bombsäker på att jag ville gifta mig med jocke berg, men nu har han fått hård konkurrens av sami.

jag kan inte fatta att jag var och såg mina jävla idoler igår! de är mer än idoler, de är mina hjältar! jag kan inte fatta att jag fick se dom, sjunga med, skrika och bara hänge mig åt dom och deras musik. just då ville jag bara att tiden skulle stanna. jag ville aldrig mer hem.

take me back.

nu spelar jag socker. suck, lär ju knappast kunna somna.

magiskt.

det där bandet är magiskt. precis lika fast, fångad och kär som förra gången. vi svävade på rosa små moln efteråt. sami sirviö lyckades smälta våra hjärtan med coolt rockande på elgitarren och med världens hetaste blick och leende. jocke charmar alla med sin underbara sång och poesi. grejen är den att tillsammans är dom bara så jävla grymma! så jävla värt 2 timmar och 45 min lidande ute i den plågsamma kylan, 1 ½ timme sittandes på ett kallt golv, en dryg halvtimmes genomlidande av "familjen". älskade kent, så jävla bäst.

vi saknade dock vår vän rebeccak där, som låg hemma sjuk :(
fick iof trevligt sällskap av haga istället, men det var ju planerat sen länge att det skulle bli jag, k & b.

idag har varit underbart skönt. jag och joel har slappat hela dagen och tittat på prisonbreak säsong ett. nu kommer snart becca hit, greeat.

karin, tack för igår. underbart!! :) <3

mindre än 24 timmar kvar.

det är mindre än 24 timmar kvar till efterlängtade kent-koserten. världens bästa band ska spela världens bästa musik. vi har sett fram emot det här, vi har räknat ner dagarna. vad händer? jo, just nu ligger bäx i influensan med hög feber, och karin mår inte heller bra. kan det komma mer olägligt? vem däruppe har egentligen något emot oss? vem vill sabba den lilla lyckan vi äntligen får?

sista dagen i skolan innan lovet idag, även sista momentet i kursen idrottspsykologi, nämligen redovisning. men det gick bra, och det är så skönt att ha blivit av med en kurs. efter skolan tog jag en så jävla skön promenad runt strömmen i solen, så jävla fint. på träningen fick jag stanna kvar på fyrby medan de andra hade kul i tältet. men vadå, jag ska väl inte klaga, jag hade ju bettan att trampa på. inte alls ont i rumpan när jag klev av. eneby har ett sådant proffsigt gym, nästan så att man önskar att man vore skadad året om.

anna åkte nyss hem. vi har myst och skrattat till linas kvällsbok, micket underhållande film. det var lite hejdå-kväll, för imorgon åker anna till italien den jekeln. vi kommer att sakna henne, särskilt som nu när det är lov.

lyssnar på kent. längtar. men det kommer fan inte vara samma sak om inte bäx (och käx?) kan vara med.

vi vill ju bara lyssna på underbaraste kent med jocke berg i spetsen.

image107

vi fixar det här.

imorse hände faktiskt en ganska häftig grej. jag hade somnat deppig, men vaknade av att jag hade en lugn och optimistisk känsla. jag vaknade innan klockan ringde, och var inte ens sur för det. och jag kom faktiskt fram till en del saker;

- att gå och vara stressad och orolig för att mina ljumskar kommer ta lika lång tid som förra gången kommer inte att hjälpa ett dugg. tvärtom kommer jag isåfall gå och spänna mig, vilket säkert kommer göra att det dröjer längre innan ljumskarna blir bra.
- jag ska träffa min sjukgymnast idag. det är bra så att jag kan få tips och råd för hur jag ska göra för att det här ska bli så bra som möjligt. förra gången dröjde det längre innan jag fick hjälp.
- på över ett år har jag bara vilat från träning en vecka i sträck, inte mer. jag har varit så jävla sliten och övertränad, så min kropp behöver ett litet break, hur gärna jag än vill träna. jag hade aldrig vilat om jag inte haft ont.
- min motivation och spelglädje för fotbollen var nästan i botten innan jag fick ont. några dagar utan fotboll och jag kommer att längta som en tok, vilket kommer att öka motivation och glädje igen.
- jag kan välja att antingen gå och deppa och vara ledsen som förra gången, och låta allt rasa. eller så kan jag välja att vara glad för det jag har och se på det som är positivt i mitt liv.

diskuterade detta med karin på matten, och hon höll med mig. vi fixar det här tillsammans. det kommer inte gå snabbare att komma tillbaka om man deppar. istället ska vi glädjas åt det vi har (som oss tjockisar) och försöka ha roligt om dagarna ändå. har vi kul kommer det bara att underlätta väntan.

snart ska jag till linköping och träffa min sjukgymnast, så jag kanske borde pysa iväg

image104
Bäst. Tillsammans klarar vi allt.

tack älskling :)

så orättvist.

hela dagen har jag lyckats hålla humöret uppe. jag har skrattat, haft kul med tjockisarna, och lyckats vara positiv för två. nu är jag ensam, och nu rasar allt.

jag vill liksom.. bara veta varför. varför? varför ska jag ha ont i mina ljumskar? varför ska karin ha ont i sitt lår? varför ska idrottare som verkligen älskar sin sport inte få kunna göra det de älskar?

varför är jag så dum? varför, varför, varför lär jag mig inte?

och varför, försvinner de inte? kommer de alltid att finnas i mitt huvud? kommer jag aldrig att bli helt bra?

jag tycker så synd om joel ibland. förlåt älskling.

jag vill egentligen bara lägga mig ner och bryta ihop. men det tänker jag bara inte göra. för en gångs skull vill jag vara stark.


jag kan inte.

jag vill bara skrika just nu. skrika: "VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED", "HUR FAN BLEV DET SÅ HÄR", "VARFÖR ÄR JAG INTE STARK NOG ATT GÖRA NÅGOT ÅT DET?"

det bara kokar inom mig. jag vill skrika, skriiiika. jag vill lägga mig ner och bara gråta. men jag kan inte. jag kan varken skrika eller gråta. det spelar ingen roll. även om jag gör det, så förändrar det inte ett skit.

det är samma visa som vanligt. det är bara jag, jag och ingen annan, som kan göra något åt det. bara jag kan bestämma hur jag ska vara och hur mitt liv ska se ut. det sorgliga är att jag inte är stark nog. jag är rädd för att det kommer att bli försent, rädd, så rädd. jag klarar det inte själv, men det finns ingenstans att gå.

jag önskar att jag kunde prata om det, men ingen vet. för jag kan inte.


berg&dalvana.

När Jag blir grå
När Jag faller
Orkar Du för två?
När idag blir igår
Kommer Du att älska mig
då?

Det spelar ingen roll
om Du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra

Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Stå ut med mig

jag älskar musik, men kent är något helt annat. det är mycket bättre, det finns inte ord. finns inte ord för hur jag påverkas av orden, hur jag lyssnar till underbara ljudet av musiken eller sången. jag skulle kunna ligga en hel dag och bara lyssna. spelar ingen roll vilket humör på, för jag kan alltid lyssna och känna att det finns något som passar mig. kent passar mig.

jag är trött, somnade nästan till film förut. har inte varit en bra tisdag; läskigt imorse och sedan dumt äckligt engelskaprov om onödiga saker som shakespeare, jane austen m.fl. efter det kunde jag gå hem, det är väl bra det. men hemma har jag bara varit död. inte alls orkat plugga.

att det ska vara så lätt att glömma vem man en gång var. jag vill inte glömma. men jag gör det ändå. jag blir så arg och ledsen när jag tänker på vad som har ändrat på det. jag skulle kunna skrika. men istället gör jag som alltid, jag kryper in i mitt skal, och glömmer. för en tid.

gör mig liten.

sitter och försöker plugga, gissa hur det går? tankarna någon helt annanstans, huvudet bultar, benen är trötta och samtidigt rastlösa. tankarna flyger och far. inget ovanligt egentligen kanske, men jag brukar faktiskt tänka mindre när jag tränat. i vanliga fall. inte ikväll.. eller de senaste kvällarna de senaste veckorna.

det här känns inte bra. jag vill, vill, vill, men kan inte. jag kan inte, för jag vill inte. det här börjar kännas allt för välbekant, och jag vill bara inte. låt mig vara. sluta bara.

men det spelar ingen roll vad jag än säger. nu förstår jag innerbörden av personlighetsklyvning.

jag gillar inte det här. jag önskar jag kunde, men det går bara inte.

kan inte jag få bli liten igen?

en måndag som alla andra.

måndag, måndag, måndag. känns som att alla måndagar verkligen är likadana. börjar med att jag vaknar upp och är trött, fast det varit sovmorgon. jag kommer på att det är fotboll första lektionen och blir riktigt glad och genast piggare. väl på fotbollen är det roligt till en början, men sedan är det match och då går det inte bra, men inte heller katastrof. sedan får vi välja något själva, och vi väljer samma gamla vanliga skottövning. bara ett och annat bra uppspel, resten kan man nästan skratta åt. skotten går antingen utanför eller mitt på, hurra. träningen slutar med att jag inte alls är lika glad längre. men idag hade jag ändå humöret uppe (fram tills elaka joel hällde två liter vatten över mig). sedan är det lunch, basgrupp med skriet, svenskaföreläsning om världens tråkigaste litteraturhistoria, sedan försöka jobba matte, och till sist ge upp matten och inse att man helt enkelt inte är smart.

just nu ligger svenska b lååångt ner på min favoritlista, nästan längst ner. matte b ligger också otroligt långt ner. spelar ingen roll om jag har en bra eller dålig inställning till det, jag kan ju knappt lösa ett enda tal längre. kul. jag är inget mattesnille direkt.

nu ska jag äta något, fast jag inte ens är hungrig. men äter jag senare än fyra kommer jag att få håll på träningen sen, och inte vill jag väl missa de underbara varven och balkefors?

anna-panna klarade teori-provet, stort grattis. fan vad mycket grattis det blir för dig nuförtiden, kvinna.

nu är det fem dagar kvar, längtar längtar längtar.

framtiden är ändå utom räckhåll för oss.


ticka på lite tack.

väntar på att klockan ska ticka på lite till, för jag sitter bara här och tänker på hur tråkigt jag har och hur hungrig jag är. snart ska jag möta k&b, sedan ska vi hämta upp vår anna-panna. vi ska tvinga ur henne på detaljer om hennes första utgång och om hennes födelsedag i stockholm. presenter ska hon inte få, sånt är överskattat, likaså tårta. hon ska få en liten muffins med ett ljus i (bara för att hon är sååååån muffinsmänniska). kanske att hon får en begagnad toalettborste också. den var faktiskt jättedyr och riktigt svår att få tag på, fatta då hur svårt det måste vara att få tag på en icke-begagnad toalettborste. hoppas du fattar vilken tur du har, tjockis.

väntar även på att det ska bli lördag, för på lördag är det kent, kent, keeeeeeeeeeeeeeeeeent som gäller. vi ska ha så kul och fan vad bra det kommer att vara. dom är bäst. blir helt sprallig av bara tanken! ge mig min kent-konsert nu genast!

Och vi kommer inte längre
Vi är tillbaks på noll
Men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre
Men räckte inte till

Vi blev som dem andra

i'm sorry i'm tired.

jag är trött och grinig. det har varit fullt ös de senaste veckorna. idag var nog det sista jag klarade av. somnade halv fyra, gick upp halv nio, tränade vid elva, åkte hem för att äta, sedan ner på stan med karra&bäx, sedan gå till vrinnevipark, städa kontoret, gå hem, äta och dö. imorgon är den första träningslediga dagen för mig på två veckor, måste faktiskt säga att jag längtar.

where are you know?

jag gillar inte att vara ensam, jag börjar genast tänka för mycket. tänka på sånt jag inte vill tänka på. ellen räddar mig just nu,


grattis!!!

tjockisens stora dag idag. synd för dig att du inte kan vara med i vår sex-års-liga längre, men jag antar att du trivs bättre som 18 år. hoppas verkligen att du har haft en superdag. imorgon ska vi få fira dig, wihuu! hoppas du blir glad :)

STORT GRATTIS ANNA SVENSSON

image106

with love, bejan


we want you happy.

nyss hemkommen från en tripp på stan med b&k. vi har handlat och tittat på presenter till den fjärde tjockisen anna svensson (som förövrigt är den tjockigaste tjockisen). imorrn fyller hon 18, ikväll går hon ut första gången, och på söndag får vi fira henne. vi är nöjda med vad vi har planerat. vi hoppas vi får vår tjockis glad, för det är så kul att göra människor man tycker om glada :)

nu ska jag plugga lite, sedan är det träning! efter det ska jag hem till joel, och senare på kvällen ska han bjuda på bio. ska se cloverfield. jag är lyckligt lottad <3 (för att jag får se cloverfield alltså, så ni inte inbillar er något annat strunt)

inget djupt inlägg det här, är lite mer back on track nu. men jag är i och för sig egentligen en ganska djup människa som tänker väldigt mycket. lite för mycket ibland.

to be yourself is all that you can do

HAHA

image105

Emma: uuu
Joel: vad är det där bredvid?
Emma: va?
Joel: den där äckliga rosa saken?
Emma: det är en filt lilla du
Joel: det var ju en snäv vinkel

du är för söt :) och jag vet att jag har tråkig och barnslig humor. jag är ju trots allt sex år.

varför man lever?

becca, karin, anna, sis, bror, mamma, pappa, joel, fotboll, laget, bra musik m.m. gör mitt liv värt att leva. ta dig en funderare och fundera på vad som är viktigt för dig. tänk på hur lyckligt lottad du är, jämfört med stackars människor i exempelvis de länder där genomsnittsåldern endast är 15 år...

kämpa för det du har, du lever inte för alltid

image104


det löser sig.

det löser sig alltid. det kommer det här med att göra. allting löser sig, även om det inte blir som väntat.

att vara en god vän betyder inte att alltid höra av sig. att vara en god vän betyder inte att aldrig göra fel. att vara en god vän betyder inte att vara fulländad.

vi är väldigt olika vi fyra. men vi har en sak gemensamt; oss. vi tycker om varandra. det blir fel ibland, men så är livet. vi missuppfattar varandra, någon kanske blir ledsen. men guess what? livet går inte under för det. saker går att reda ut. vi förstår inte alltid varandra, just eftersom att vi är så olika. det är bara att acceptera och göra det bästa av det. viktigast är i alla fall att vi har varandra. jag är så glad att jag har er, även de dagar då vi inte ens pratar med varandra.

ja, jag blev sårad. jag är känslig för sånt där. där har vi det där med erfarenheter igen. jag har inga bra erfarenheter av missförstånd. missförstånd är att koppla ihop med svek och ensamhet för mig. det såg jag inte först, då såg jag inget. jag bara kände de välbekanta känslorna. nu när känslorna lägger sig ser jag och förstår jag mer.

i'm sorry.

men som sagt... det löser sig.

varför?

jag vet inte. jag gillar inte det här.

varför?

vi är olika.

kognitivt perspektiv. människans sätt att tänka, tolka, fatta beslut m.m. beror på tidigare erfarenheter och mönster. en människas känslomässiga reaktioner orsakas av ens sätt att tänka. vi alla tänker olika, för vi har alla olika erfarenheter i bagaget. vi alla reagerar olika, för vi alla har olika erfarenheter och tänker olika. man kan inte jämföra människor så.

vissa saker är viktigare för andra. radar man upp tio människor som får uppleva samma sak, så kan man ge sig fan på att alla reagerar olika. vissa kanske är känsliga för orättvisor, för att de kan koppla ihop jobbiga minnen med det. andra kanske har annorlunda erfarenheter av orättvisor, och kan hantera det på ett annat sätt. vissa kanske är väldigt oroliga för att misslyckas för att de tänker på tidigare erfarenheter, medan vissa andra inte alls är oroliga.

vissa är mörkhyade, andra är vita. vissa är svenskar, vissa är utlänningar. vissa gillar lakrits, andra choklad. vissa gillar fotboll, andra gillar tennis. vissa gillar att skratta åt jim carrey, andra tycker han är galen. vissa klarar av att prata om jobbiga saker, andra inte. vissa personer är väldigt öppna, andra är slutna. vissa har större problem med att hantera sina känslor, andra inte.

vi är alla olika. man kan inte jämföra hur olika människor borde reagera. en skadad fotbollsspelare måste få vara ledsen, även om han/hon borde vara glad för att de i alla fall lever. en frisk fotbollsspelare måste få vara ledsen ifall det går dåligt, även om han/hon borde få vara glad för att spela. en tjej som har ångest för att välja mellan tre killar måste få vara ledsen, även om hon borde vara glad som åtminstone har någon som uppskattar henne.

jag är som jag är. jag försöker att ändra på mig, men personlighet ändrar man inte på dag. bara för att jag har två deppdagar på raken betyder inte det att jag tycker att det är så himla synd om mig. jag har aldrig påstått att jag har det värre än någon annan. tvärtom, jag är medveten om att jag är lyckligt lottad. men jag kan inte rå för ifall jag är bekymrad över vissa saker och har svårt för att stänga inne de känslorna jag får av det.  det är sådan jag är. och duger inte det, ja, vad ska jag göra? jag gör redan mitt bästa.

förtydligande.

det här handlar inte om en förlorad final. det gjorde det igår.

det är något annat. en del saker. vissa mer viktiga, vissa mindre.

tack för att du förstår och inte drar förhastade slutsatser.

p-a-t-e-t-i-s-k-t.

mhm, it really is.

försöker plugga, men det går inte. läser utan att ta in. läser samma mening femton gånger om, kommer på mig själv med att tänka på annat. läser ett stycke, går sedan och gör något helt annat. sitter och glor. sitter och tänker. sitter och ältar. det här med att älta är verkligen min grej. nu behöver inte lina och simona hitta på ett smeknamn till mig, det är ju solklart; ältar'n. fast är ju i och för sig ganska mycket inne på loser också. hmm. varför inte ta patetisk istället? för ja, jag är riktigt patetisk. det här är patetiskt. det är bara en inomhuscup. men det är faktiskt inte bara en inomhuscup det här handlar om...

 jag orkar inte. jag vet inte vad jag vill längre. jag vet bara att jag inte låtsas om det för att slippa ta itu med det. för att slippa få det jobbigt. snart kommer jag inte undan längre.

plugga nu för fan, och sluta leta efter saker att tröstäta. vågen står redan på 150+

varför?

jag har kommit på några saker. livet består av en så jävla massa besvikelser, särskilt besvikelser på människor. människor som är fanatiska i sin religiösa tro och därmed tror sig ha rätten att döda massa människor. terrorister som njuter av att sätta skräck i människor. psykopater som våldtar stackars kvinnor och flickor. idioter som älskar att bråka. uppblåsta jäklar (det går att vara bra/bäst men ändå kunna vara ödmjuk). folk som sviker. folk som inte håller vad de säger. folk som sviker sig själva (nej men guuud, borde jag känna mig träffad?).

detta för mig vidare till nästa sak jag kommit på. varför? varför finns det såna människor? hur fan har de blivit så? och egentligen, fan vad mycket jag kan fråga mig varför om. varför lever jag? varför lär jag mig aldrig? varför klagar jag? varför bryr jag mig? varför lyckas jag inte? varför kan jag aldrig, aldrig, aldrig, få det jag drömmer om?

jag kan hålla på i evigheter.

varför?

loser.

det är så jävla synd att en klockren helg slutar med att man går och deppar pga. något som hände under loppet av 12 minuter. vi var bajs-dåliga mot saltängen i finalen, bara att gratulera till deras vinst. de var bättre än oss och vi var sämst. that's the truth. jävla sanningen som gör mig så jävla pissed off. vi bjöd inte ens upp till match.

innan piss-finalen idag har i alla fall allt varit roligt. många roliga skratt har skänkts, mestadels tack vare l&s ("skymningen är som den ska", "simona du måste hänga tvätt"). vi har haft roligt. det är bra. fotboll ska vara kul. man ska ha roligt med sina lagkompisar. det har vi. vi är ett bra gäng.

depp, depp, depp, fan vad jag deppat. ska fortsätta deppa ikväll, så är det ny dag imorgon. eftersom jag redan är största förloraren passade jag på att förlora mot becca också. du vann, grattis. oväntat? nae. har jag någonsin vunnit något? jag har vunnit dm-guld utomhus och inomhus en gång. jag har vunnit en schackturnering på min pyttelilla skola när jag var tolv. sen har jag nog inte vunnit något mer. jag har aldrig varit bäst på något. näst-bäst många gånger, aldrig bäst. jag hatar det.

det står förlorare i pannan på mig.

love, only love.

vilken jävla bra dag rent ut sagt! började med gym + bad imorse tillsammans med karra (förlåt att jag härmar), sama, anna-panna, och karlsson (charlsson). efter det drog vi till pastasnäckan, svullade mat. sedan var det hem, plugga, fixa mat och musik till cupen, för att sedan åka till lilla karlsson. samma gäng som förut, med tessan som välkommet tillskott. vi åt mat som sama var så vänlig att laga (jag rörde faktiskt om en gång i pastan, som faktiskt anna hällde i. karra provsmakade ju grönsakerna hela tiden, det är faktiskt också viktigt). vi provade jeans, ska sno samas jeans snart, gick till ica, åt godis, såg let's dance. sedan drog t, s och a. jag, karra och karlsson tog en underbar promenad hem till mig sen. and here i am.

imorgon är det cup. ska bli så otroligt jävla roligt. finns inte ord för hur kul vi ska ha. eller för hur bra vi ska vara.

och imorgon är det bara två veckor kvar till att jag, kk och rk ska på kent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LYCKA

image103

RSS 2.0