kö.

det är inte varje dag man cyklar hemifrån mot skolan 04.45 på morgonen. anledningen till detta spektakel var att det var dags att köa för biljettsläpp till kravallen (studentfest) kraValentine som är helgen innan alla hjärtans dag. kan säga att det inte kändes jättekul att gå upp så tidigt, efter en hel vecka med nollning och ingen ordentlig sömn alls. inte var det heller jätteroligt när man väl kom dit vid fem för att upptäcka att den här gången var det ingen stor kö, vi hade kunnat gå dit mellan sju, åtta-tiden istället. biljetterna släpps kl.8.00.
men är inte så bitter ändå, vi fick ju trots allt våra biljetter! och tiden fördrevs faktiskt med lite plugg och lite serietittande på datorn, och med lite sällskap och med tak över huvudet är det inte helt fel. en kort sväng till biblioteket efter, och jag kunde rulla hemåt kring 8.30, då de mesta folket började anlända till skolan.
'
hemma har jag sovit, lagat mat och degat. vi är schemafria idag, grymt skönt! snart blir det en tur till systemet, sedan en lång löptur, för att sedan sticka vidare till pub örat och nästa nolle-aktivitet. blir en lugn kväll, vilket känns ganska skönt ändå.
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0