21 år.

För 21 år föddes jag. 21 födelsedagar. Dom 12 första kunde man inte somna kvällen innan, och man vaknade alltid med pirr i vagen väntandes på uppvaktning. Därefter har det här pirret och den magiska känslan avtagit. Nu finns den knappt alls. Kallas det att bli vuxen?
Dock vill jag gärna att min födelsedag ska skilja sig lite från andra dagar. Så pass "barnslig" är jag fortfarande att jag vill att den på något vis ska vara speciell.
Imorse blev jag uppvaktad av min fina K(sambo!!), med frukost på sängen och ett par sångrader. Det kändes nästan som att vara liten igen - me likey. Annars har dagen rullat på med skola, ösregn, lite shopping, bakning och matlagning. När jag var liten fick jag alltid önska mat på min födelsedag. Hur många ungar väljer makaronipudding eller tagiatelle med ost- och bacon-blandning? Idag blev det i alla fall grillad kyckling, grönsaker och bulgur. Med dumle-kladdkaka till efterrätt. och mys med K.
En lugn och skön dag och kväll, med hög mysfaktor. Det räcker för mig.

Kommentarer
Postat av: Emmy (whitesnowman)

Ha en bra födelsedag, grattis!! :)

2011-09-05 @ 21:05:25
URL: http://eeemmylam.blogg.se/
Postat av: Johanna Almström

Så sant! Jag minns när jag var mindre, och verkligen inte kunde somna dagen innan jag fyllde år.. Sen vaknade jag alltid extremt tidigt, tidigare än restsen utav familjen! Hahaha xd

Grattis på födelsedagen! :)

2011-09-05 @ 21:29:12
URL: http://jalmstrom.blogg.se/
Postat av: Frida

Grattis!

2011-09-05 @ 21:30:21
URL: http://[email protected]
Postat av: Frida

Grattis, hoppas du får en fortsatt bra dag! :)

2011-09-05 @ 21:32:30
URL: http://livetienkoja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0